088 101 91 69 Bereikbaar van 9:00 tot 18:00
 • Icon verzendingGratis verzending
  Bij een order v.a. €20,-
 • Icon morgen in huisMorgen in huis
  Als je voor 16.00 bestelt
 • Icon bel onsBel 088 101 91 69 
  Whatsapp: 06-51449030
 • Icon afhalenAfhalen
  Te Alkmaar 

Levering

Overzicht levering Openhaardhout Gigant

 • Doordeweeks landelijk geleverd;
 • Afleverdag naar keuze;
 • Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis;
 • Levering niet over gras, grind of onverharde wegen;
 • Bestelling te volgen via Track&Trace.

Belangrijkste informatie

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd

Als u voor 16:00 bestelt, dan heeft u de mogelijkheid om uw bestelling de volgende werkdag te ontvangen. Mocht de volgende werkdag u niet uitkomen, dan kunt u tijdens de 4e stap van het bestelproces een afleverdag naar keuze kiezen. Bekijk hieronder wanneer de bestelling wordt uitgeleverd.

Besteld voor 16.00 uur op:        Bezorgd op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Maandag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Hoe laat wordt mijn bestelling geleverd?

Uw bestelling wordt op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 geleverd. Op de dag voor de levering ontvangt u een e-mail met daarin een link naar uw persoonlijke Track&Trace code en hiermee kunt u uw zending volgen. Op de dag van de levering wordt de verwachte aflevertijd bekend gemaakt tussen 08:00 en 10:00. U kunt op de dag van levering in de ochtend, rond 09:30, ook bellen naar 088-1019169 om uw levertijd op te vragen.

U heeft in principe geen invloed op de afevertijd van uw bestelling, tenzij u ervoor kiest om van uw zending een tijdslevering te maken. Deze tijdslevering kunt u in overleg met één van onze medewerkers regelen. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 088-1019169, een e-mail sturen of chatten. Hieronder vindt u welke tijdslevering er zijn en wat de kosten bedragen:

 • Geleverd voor of na 12:00 - €15 bezorgkosten
 • Geleverd voor 10:00 - €35 bezorgkosten

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Uw bestelling wordt altijd afgeleverd door één van de logistieke partners uit het netwerk van DistriXL. Dit is een ervaren logistiek netwerk dat bestaat uit vijf verschillende transportbedrijven die dagelijks landelijk leveren.

 • (Mini)pallet: Het leveren van de (mini)pallet wordt gedaan door middel van een vracht- of bakwagen. De (mini)pallet wordt allereerst op een geschikte plek van het afleveradres ontladen en vervolgens door middel van een (elektrische) pompwagen verreden naar de plek waar u de (mini)pallet wil hebben staan. Als u niet aanwezig bent tijdens de levering en tijdens het bestelproces geen gewenste plek voor aflevering aangeeft, dan zet de chauffeur hem op de best mogelijke plek.
 • Losse producten: Losse producten, zoals accessoires of een proefpakket houtbriketten, worden tevens afgeleverd door middel van een vracht- of bakwagen. De chauffeur zal de producten persoonlijk aan u overhandigen als u aanwezig bent en anders wordt het door de chauffeur op de best mogelijke plek afgeleverd.
Wat zijn de kosten van de levering?

 • Nederland: Bestellingen boven de €20 worden gratis geleverd, anders €10 transportkosten;
 • België: Voor alle bestellingen geldt dat er €20 aan transportkosten wordt berekend.


Vraag & Antwoord

Wordt de pallet neergezet waar ik dat wil?

Als u een verhard pad heeft naar de plek waar u geleverd wil hebben en dit te bereiken is met een pompwagen, dan is het mogelijk om het te leveren op een plek naar keuze. Wanneer de pompwagen over grind, gras of onverharde paden dient te rijden, dan is het niet mogelijk. Daarnaast is het ook niet mogelijk om over dijkjes of hellingen te rijden, denk aan heuvels en steile wegen omhoog. Ten allen tijde heeft de chauffeur het recht om te beslissen om ergens wel of niet te leveren.

Moet ik aanwezig zijn tijdens de levering?

Nee, u hoeft niet aanwezig te zijn tijdens de levering. In de 4e stap van het bestelproces kunt u aangeven waar wij de pallet kunnen neerzetten als u niet aanwezig bent. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan heeft de chauffeur het recht om uw bestelling af te leveren op de beste mogelijke plek.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?

Als u niet thuis bent tijdens de levering, dan zal de chauffeur de bestelling op de beste mogelijke plek afleveren.

Mag iemand anders ook mijn bestelling aannemen?

Ja, iemand anders mag uw bestelling aannemen. Graag vernemen wij van te voren wie uw bestelling zal aannemen, zodat hier geen misverstanden over kunnen ontstaan.

Wie bezorgt mijn bestelling?

Uw bestelling wordt uitgevoerd door één van de vijf logistieke partners die aangesloten zijn bij DistriXL.

Levering in het weekend?

Openhaardhout Gigant levert niet in het weekend.

Bezorgt Openhaardhout Gigant in de avond?

Openhaardhout Gigant levert niet in de avond.

Kan ik een datum voor aflevering kiezen?

Ja, dit is mogelijk. In de 4e stap van het bestelproces kunt u dit aangeven.

Kan ik de tijd van aflevering bepalen?

In principe heeft u hier geen invloed op. Eventueel kunt u ervoor kiezen om er een tijdslevering van te maken. Dit kunt u overleggen met één van onze medewerkers.

 • Geleverd voor of na 12:00 - €15 bezorgkosten
 • Geleverd voor 10:00 - €35 bezorgkosten

Levert de Openhaardhout Gigant ook in België?

Openhaardhout Gigant levert dagelijks landelijk in België. Wel geldt er voor België een extra leverdag en hierdoor kunnen wij hier binnen 48 uur leveren. Tevens wordt er €20 aan transportkosten in rekening gebracht.

Kan ik jullie producten ook afhalen?

Ja, u kunt onze producten afhalen in Alkmaar (Herculesstraat 2, 1812 PG Alkmaar). Lees meer hierover op de afhaalpagina.

Kan ik een bezorgafspraak nog verzetten?

U kunt tot 16:00 de dag voor de geplande datum uw bezorgafspraak nog wijzigen. Dit kunt u doen door te bellen naar 088 - 101 91 69, een e-mail te sturen of via de LiveChat.


Leveringen per provincie


 • Haardhout België