088 101 91 69 Bereikbaar van 9:00 tot 18:00
 • Icon verzendingGratis verzending
  Bij een order v.a. €20,-
 • Icon morgen in huisMorgen in huis
  Als je voor 16.00 bestelt
 • Icon bel onsBel 088 101 91 69 
  Whatsapp: 06-16744006
 • Icon afhalenAfhalen
  Te Alkmaar 

Houtpellets

Foto-tabel  Lijst 

Wij leveren alleen de houtpellets van de hoogste kwaliteit, waarmee u zeker bent dat u een zeer goed rendement behaalt in uw pelletkachel. Daarnaast zal uw pelletkachel ook langer meegaan als u stookt met kwalitatief goede houtpellets. De houtpellets die de Openhaardhout Gigant levert, zijn gemaakt van hout dat afkomstig is uit verantwoord bosbeheer. In deze bossen wordt onder andere toegezien hoe het hout wordt verkregen en dat er nieuwe bomen worden geplant voor de bomen die gekapt worden.

De houtpellets worden aangeleverd op een pallet en zijn verpakt in zakken van 10 of 15 kilo. De houtpellets worden altijd uit voorraad geleverd. Wanneer u op werkdagen voor 16:00 bestelt, wordt het de volgende werkdag geleverd. Nog geen idee welke houtpellets u wilt gebruiken? Bekijk eens onze proefpakketten.

Redenen om houtpellets te gebruiken

Er zijn talloze redenen om gebruik te maken van houtpellets, omdat ze erg veel voordelen hebben. In de meeste gevallen zijn houtpellets goedkoper dan gas, olie en elektriciteit. Daarnaast is de koolstof uitstoot laag en de energiewaarde erg hoog. Ten slotte zijn de houtpellets erg schoon, gemakkelijk in gebruik en milieuvriendelijker dan andere methoden van verwarmen.

Waarom gebruik maken van houtpellets?

 • Brandstofkosten kunnen worden verlaagd met 25% tot 50% ten opzichte van gas en stookolie;
 • Koolstof uitstoot is erg laag, 90% lager dan de centrale verwarming;
 • Zeer milieuvriendelijk;
 • Altijd een hoog rendement.

EN+ Certificering

De houtpellets van de Openhaardhout Gigant voldoen aan de EN+ norm en zijn geschikt voor iedere pelletkachel. Deze norm verzekert u ervan dat de houtpellets van hoge kwaliteit zijn, goed branden, veel warmte geven en geen schade toebrengen aan uw pelletkachel.

Gemakkelijk en snel uw houtpellets bestellen? Klik hier voor ons assortiment.