088 101 91 69 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
 • Icon verzendingGratis verzending
  Bij een order v.a. €20,-
 • Icon morgen in huisMorgen in huis
  Als u voor 16.00 bestelt
 • Icon bel onsBel 088 101 91 69 
  Stuur een WhatsApp

Haardhoutmix in netten

Foto-tabel  Lijst 

 • Ovengedroogd
 • In 1 dag landelijk geleverd
 • Direct te stoken
 • Strak gestapelde pallet

Koop haardhoutmix in netten

Bepaal zelf het effect van jouw vuur door te kiezen voor een haardhoutmix. De mix bestaat uit meerdere houtsoorten, waardoor je een mooi vlammenspel krijgt of juist een aangename geur. Ben jij op zoek naar haardhout waarmee je de woonkamer op een geleidelijke wijze verwarmt? Ook dan is een mix haardhout de juiste keuze. De netzakken zorgen ervoor dat je het hout gemakkelijk verplaatst naar de gewenste locatie. Bij Openhaardhout Gigant bestel je eenvoudig en snel jouw haardhoutmix in netten.

Mix haardhout in netzak, ideaal te tillen

Jij bewaart jouw haardhout niet allemaal binnen, waardoor het belangrijk is dat je het hout eenvoudig kunt verplaatsen. Om deze reden is het verstandig om te kiezen voor haardhout in netten in plaats van in zakken. Je pakt het net eenvoudig beet en verplaatst het hout naar de gewenste plek. Of je het nu eerst in de garage legt of buiten op een overdekte plek, je maakt het jezelf gemakkelijk door te kiezen voor haardhout in netten.

Het verschil tussen zakken of netten haardhoutmix

Haardhout in netten is een milieuvriendelijkere keuze dan hout dat in een plastic zak zit. Openhaardhout Gigant gaat nog milieuvriendelijker te werk door ovengedroogd haardhout aan te bieden. Het hout heeft een minimaal vochtpercentage, waardoor het schoon en goed opbrandt. Jij geniet dus direct van een mooi vlammenspel en hebt geen last van overmatige rookvorming of spattend hout.

Het voordeel van netzakken haardhoutmix

Spaar je rug en kies voor netzakken haardhoutmix. De netten hebben een compact formaat, waardoor ze goed op te tillen zijn, en zijn voorzien van een lus aan de bovenkant. Elke houtsoort heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Wij leveren een mix van berken- en essenhout. Je gebruikt het berkenhout om de kachel op te stoken en wanneer de kachel de gewenste temperatuur heeft bereikt kun je verder stoken met essenhout. Doordat het hout gedroogd is creëer je direct veel warmte en comfort. We hebben maandelijks meer dan 1200 tevreden klanten en leveren jouw bestelling de volgende werkdag al als je voor 16:00 uur jouw bestelling plaatst. Meer weten of heb je nog vragen? Neem even contact met ons op. We helpen je graag verder.