088 101 91 69 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
 • Icon verzendingGratis verzending
  Bij een order v.a. €20,-
 • Icon morgen in huisMorgen in huis
  Als u voor 16.00 bestelt
 • Icon bel onsBel 088 101 91 69 
  Stuur een WhatsApp

Essenhout in netten

Foto-tabel  Lijst 

 • Ovengedroogd
 • In 1 dag landelijk geleverd
 • Direct te stoken
 • Strak gestapelde pallet

Koop essenhout in netten

Wat is er nu gezelliger dan een knisperend haardvuurtje? De sfeer, warmte en geur van een open haard of houtkachel zijn moeilijk te overtreffen. Wil je tijd, geld en moeite besparen bij het aanschaffen van haardhout? Kies dan voor essenhout in netten! Hiermee haal je kwalitatief hoogwaardig haardhout in huis dat je makkelijk kunt opslaan en verplaatsen. Essenhout is eenvoudig aan te steken en brandt lekker lang. Het beste essenhout in netten is bovendien geheel vrij van schimmel en ongedierte. Ovengedroogd essen haardhout in een netzak kun je makkelijk pakken en meteen aansteken. Essenhout in netten kopen is dus de ideale oplossing voor de liefhebber van zo'n gezellig haardvuurtje.

Essen haardhout in netzak, ideaal te tillen

Essen haardhout in een netzak kopen maakt je leven een stuk makkelijker. Netzakken van 10 kilo bevatten circa 13 blokken essenhout voor een middelgrote kachel of open haard. Er zijn ook kleinere netten verkijgbaar, van bijvoorbeeld 8 kilo essenhout. De netten zijn voorzien van handige lussen, waardoor je ze makkelijk kunt tillen. Doordat het essenhout in netten stevig op een pallet wordt aangeleverd, is het makkelijk op te slaan. Het neemt niet onnodig veel ruimte in. De compacte netten kun je dan één voor één naar de open haard of houtkachel verplaatsen zodra je ze nodig hebt. Dat maakt je ontspannen avondje bij het haardvuur meteen een stuk prettiger!

Het verschil tussen zakken of netten essenhout

Het verschil tussen zakken of netten essenhout is dat essen haardhout in netzak makkelijk te vervoeren en verplaatsen is. De stevige netzakken zijn bovendien gemaakt van UV-bestendig materiaal. Daardoor is het geen probleem als ze opgeslagen worden op een plekje dat zon vangt. Doordat het essenhout in kleinere netzakken is verpakt, blijft de rest van de voorraad mooi in vorm als je een zak verwijdert om te gebruiken. Je hebt er dus eigenlijk geen omkijken naar.

Het voordeel van netzakken essenhout

Essenhout in netten bestellen laat je optimaal genieten van je open haard of houtkachel. Doordat het essenhout in netzakken vooraf zorgvuldig is gedroogd in de oven, heeft het een vochtigheidspercentage van minder dan 20 procent. Daardoor kun je het meteen stoken wanneer het jou uitkomt. Essen haardhout in netten is heel populair. Het heeft dan ook veel voordelen. Essenhout is nu eenmaal heel prettig om te stoken. Het spettert en knettert bijna niet en geeft een mooi, kalm vuurtje. Dat maakt het ook heel prettig om naar te kijken. Doordat het een trage verbranding heeft, gaat een kleine hoeveelheid essenhout lekker lang mee. Je hoeft dus niet om de haverklap nieuw hout op het vuur te leggen. Leun lekker achterover en droom weg bij jouw eigen haardvuur!