088 101 91 69 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
 • Icon verzendingGratis verzending
  Bij een order v.a. €20,-
 • Icon morgen in huisMorgen in huis
  Als u voor 16.00 bestelt
 • Icon bel onsBel 088 101 91 69 
  Stuur een WhatsApp

Kachelhout online kopen

Gemakkelijk en snel uw kachelhout online bestellen? Openhaardhout Gigant heeft een groot assortiment soorten kachelhout, welke ovengedroogd zijn en hierdoor direct te stoken. Door het vochtigheidsgehalte van 20% behaalt u een zeer hoog rendement en zal het kachelhout ook gemakkelijker en mooier branden.

Welk kachelhout soort kunt u het beste stoken?

 • Bel voor stookadvies (088 - 101 91 69)
 • Gebruik de online chat


snelle levering

snelle levering

Welk soort kachelhout past bij mijn kachel?

keuze kachelhout

Kachelhout is ideaal om te stoken in uw houtkachel of haard. Het behaalt een hoog rendement, doordat het een vochtigheidspercentage heeft van 20% of minder! Met dit vochtigheidspercentage is de perfecte balans gevonden tussen het te verkrijgen rendement en het niet te snel wegbranden van het kachelhout. Hierdoor is het ook direct stookbaar en heeft u er snel plezier van. Kachelhout kopen en de volgende werkdag gratis geleverd hebben? Bestel uw kachelhout dan voor 16:00!

Stoken met kachelhout

Het kachelhout is een zeer mooi en milieubewust product om te gebruiken in uw houtkachel of haard. Voor elke soort houtkachel of haard is een ander soort kachelhout te koop. Wanneer u beschikt over een klein model, dan is een zachte houtsoort het beste en voor een groot model kan beter gekozen worden voor een harde houtsoort. Meer informatie hierover vindt u bij onze keuzehulp.

Droog kachelhout kopen

Het kopen van droog kachelhout is erg belangrijk. Het zorgt voor een hoger rendement en het is een stuk milieuvriendelijker dan kachelhout dat nog erg nat is. Wanneer er zich nog vocht bevindt in het kachelhout, zal dit ervoor zorgen dat het kachelhout niet tot een volledige verbranding komt en hierdoor komen er giftige stoffen vrij. Bekijk hier ons assortiment kachelhout.