088 101 91 69 Bereikbaar van 9:00 tot 18:00
 • Icon verzendingGratis verzending
  Bij een order v.a. €20,-
 • Icon morgen in huisMorgen in huis
  Als je voor 16.00 bestelt
 • Icon bel onsBel 088 101 91 69 
  Whatsapp: 06-16744006
 • Icon afhalenAfhalen
  Te Alkmaar 

Potgrond

Foto-tabel  Lijst 

Met Pokon potgrond weet u zeker dat u de beste potgrond heeft om uw planten te voorzien van de juiste voedingsstoffen. De potgrond bevat enkel hoogwaardige grondstoffen als turfstrooisel, tuinturf, kalk en houtvezel. Door deze samenstelling wordt water goed vastgehouden en nemen planten de voeding goed op. Daarnaast bevat deze potgrond voeding voor ongeveer 2 maanden. De Pokon potgrond is geschikt voor alle kamerplanten, kuipplanten en ook voor vaste en perkplanten.

Pokon potgrond online kopen

Openhaardhout Gigant verkoopt sinds kort Pokon potgrond en tuinaarde aan. Wij leveren dit dagelijks door geheel Nederland en bij bestellingen boven: €20,- zelfs geheel gratis! Zo hoeft u niet te tillen en te slepen met de zware zakken potgrond en leveren wij de zakken bij u tot de voordeur! Wij hebben de Pokon potgrond in verschillende zakken van 20 liter, 40 liter en zelfs zakken van 70 liter! Zo is er voor de kleinste klus tot de grotere klussen in bijna alle volumes potgrond leverbaar.

Het verschil tussen potgrond en tuinaarde

Veel beginnende tuiniers stellen zich de volgende vragen: wat is het verschil tussen tuinaarde en potgrond? Wanneer is tuinaarde geschikt? Kan ik tuinaarde ook binnen gebruiken? Wij proberen jou door deze content een stapje op weg te helpen en hopelijk kunnen we al je vragen beantwoorden. Het verschil tussen potgrond en tuinaarde is dat potgrond over het algemeen gebruikt wordt voor het potten en verpotten van planten en bloemen en perkplanten. Tuinaarde wordt vaker gebruikt voor het vullen van borders en het ophogen van de tuin of gedeeltes hiervan. Potgrond kan ook zeker voor binnenplanten gebruikt worden.

Waar wordt potgrond voor gebruikt?

Zoals het woord zelf eigenlijk al zegt, wordt potgrond voornamelijk gebruikt voor het potten en verpotten van planten en bloemen. Dit kan zowel binnenshuis als buitenshuis gebruikt worden. De potgrond van Pokon is zeer rijk aan voedingsstoffen voor alle planten en bevat enkel hoogwaardige grondstoffen als Tturfstrooisel, tuinturf, kalk en houtvezel. Door deze grondstoffen nemen de planten de voeding zeer goed op. De Pokon Potgrond bevat voeding voor ongeveer 2 maanden.