088 101 91 69 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
 • Icon verzendingGratis verzending
  Bij een order v.a. €20,-
 • Icon morgen in huisMorgen in huis
  Als u voor 16.00 bestelt
 • Icon bel onsBel 088 101 91 69 
  Stuur een WhatsApp

Haardhout in netten

Foto-tabel  Lijst 

Gemakkelijk uw haardhout verplaatsen? Haardhout in netten is de oplossing! Een netzak weegt 10 kilo en bevat circa 13 houtblokken. Het haardhout wordt in netten geleverd, welke netjes gestapeld worden op een pallet. Al het haardhout is ovengedroogd, heeft een vochtigheidspercentage van minder dan 20% en is direct te stoken.

Voordelen ovengedroogd haardhout in netten

 • Makkelijk te stapelen
 • Geen gesjouw meer
 • Direct stookbaar
 • Strak gestapeld op een pallet

Niet meer onnodig veel sjouwen

Het haardhout is verpakt in netten om het handzaam te maken en ervoor te zorgen dat het gemakkelijk te verplaatsen is. De netten zijn voorzien van een lus, zodat u ze gemakkelijk kunt pakken en vasthouden. De netzakken zijn gemaakt van UV-bestendig materiaal om ze te beschermen tegen de zon. Met dit haardhout in netten bent u voorzien van alle gemakken!

Kwaliteit van het haardhout in netten

Het haardhout in netten is van hoogwaardige kwaliteit. Het wordt in droogkamers, waar het 80-90 graden celsius is, enkele dagen verwarmd en hierdoor heeft het een vochtigheidspercentage van minder dan 20%. Door dit zeer lage vochtigheidspercentage is het haardhout in netten direct stookbaar en ook zeer makkelijk aan te krijgen.

Levering haardhout in netten

Het haardhout in netten wordt dagelijks gratis geleverd door heel Nederland. Wanneer u voor 16:00 bestelt, is het eventueel al mogelijk om de volgende werkdag te leveren. Mocht dit niet uitkomen, kan uw haardhout in netten uiteraard ook geleverd worden op een doordeweekse dag naar keuze. Het haardhout in netten kan in zijn geheel met de pallet op een plek naar keuze worden gezet door middel van een elektrische pompwagen. Bekijk hier ons assortiment haardhout in netten.