088 101 91 69 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
  • Icon verzendingGratis verzending
    Bij een order v.a. €20,-
  • Icon morgen in huisMorgen in huis
    Als u voor 16.00 bestelt
  • Icon bel onsBel 088 101 91 69 
    Stuur een WhatsApp

Haardhout aanbieding

Alle haardhout aanbiedingen van dit moment. We hebben ze niet niet vaak, dus profiteer ervan. Bestel snel, want op = op. In het verleden hebben wij veel b-keuze pallets gehad. De reden voor b-keuze komt simpelweg door de aanlevering van een mindere kwaliteit haardhout. Het gebeurd niet vaak meer dat wij deze pallets hebben, het niveau van leveranciers en daarnaast onze kwaliteitscontrole zorgt voor een constant hoge kwaliteit. Houdt deze pagina in de gaten!

Diverse haardhout aanbiedingen

Wilt u haardhout kopen, maar heeft u nog geen passende haardhout aanbieding gevonden? Openhaardhout Gigant biedt altijd topkwaliteit voor de laagste prijs aan. Bij ons vindt u o.a. prachtige aanbiedingen van haardhout in netzakken, maar ook strak gestapeld haardhout in kisten. Door onze jarenlange ervaring en grote volume kunnen wij u altijd een goede prijs/ kwaliteit garanderen.

Altijd een goede prijs /kwaliteit

Wij van de Openhaardhout Gigant zijn zeker niet de goedkoopste haardhout leverancier van Nederland. Waarom dan toch bij ons bestellen? Er zit heel veel verschil in kwaliteit, al ons haardhout is bijvoorbeeld ovengedroogd. Het drogen van het hout gebeurd in Oost Europa en dat brengt voor onervaren handelaren problemen met zich mee. Maar gelukkig door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar we het hout moeten inkopen. Door de jaren heen hebben we een zeer betrouwbaar netwerk opgebouwd met Oost Europese landen.

Overige openhaardhout acties