088 101 91 69 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
 • Icon verzendingGratis verzending
  Bij een order v.a. €20,-
 • Icon morgen in huisMorgen in huis
  Als u voor 16.00 bestelt
 • Icon bel onsBel 088 101 91 69 
  Stuur een WhatsApp

Eikenhout in netten

Foto-tabel  Lijst 

 • Ovengedroogd
 • In 1 dag landelijk geleverd
 • Direct te stoken
 • Strak gestapelde pallet

Koop eikenhout in netten

Ben je op zoek naar hoogwaardig hout voor je kachel of open haard? Maak het jezelf dan makkelijk door eikenhout in netten te bestellen. Bij Openhaardhout Gigant vind je eikenhout van de beste kwaliteit, geleverd in netten van verschillende formaten. Bestel bijvoorbeeld vijftien zakken voor een zachte prijs of leg meteen een grote voorraad aan door veertig of tachtig netzakken te bestellen. Je mag altijd rekenen op de beste kwaliteit, met ovengedroogd brandhout dat lang brandt en een heerlijke geur afgeeft. Tegelijkertijd geniet je van het gemak dat netzakken te bieden hebben.

Eiken haardhout in netzak, ideaal te tillen

Een van de grootste pluspunten van eikenhout in netzakken is dat deze erg makkelijk te vervoeren zijn. De netten zorgen ervoor dat je het hout makkelijk vast kunt pakken, waardoor het een fluitje van een cent is om de zakken te verplaatsen. Stapel de netten op elkaar in je garage of plaats ze onder een afdak in je tuin. De netzakken zorgen voor veel grip, waardoor ze niet van elkaar af schuiven. Doordat de netten niet te groot zijn, kun je ze vervolgens één voor één naar binnen brengen wanneer je je voorraad brandhout aan wilt vullen.

Het verschil tussen zakken of netten eikenhout

Eikenhout kan in verschillende vormen geleverd worden. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een hele pallet eikenhout te bestellen, maar daar moet je wel de ruimte voor hebben. Wanneer je minder ruimte in huis hebt, zijn zakken of netten eikenhout een goede keuze. Waar het hout in een plastic zak helemaal is afgesloten, kan het in een netzak goed ademen. Zo voorkom je dat het te vochtig wordt. Tegelijkertijd stelt een netzak je in staat om te zien hoeveel hout er nog precies in de zak zit en wat de kwaliteit van het eikenhout is. Een ander pluspunt is dat netzakken net wat duurzamer zijn, aangezien er minder materiaal voor wordt gebruikt.

Het voordeel van netzakken eikenhout

Bestel je netzakken met eikenhout, dan geniet je niet alleen van het voordeel dat de zakken makkelijker te tillen en op te bergen zijn. De voordelen van eikenhout zijn namelijk enorm groot. Deze hoogwaardige houtsoort ruikt heerlijk en brandt bovendien langzaam op. Je kunt dus lang vooruit wanneer je eiken haardhout in netten koopt. Tegelijkertijd geniet je van veel sfeer in huis. De vlam van het eikenhout danst veel en zorgt zo voor een levendig tafereel. Tel daarbij op dat eikenhout enorm veel warmte afgeeft en je hebt het ideale stookhout gevonden, vooral wanneer je het in netten laat leveren.