088 101 91 69 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
 • Icon verzendingGratis verzending
  Bij een order v.a. €20,-
 • Icon morgen in huisMorgen in huis
  Als u voor 16.00 bestelt
 • Icon bel onsBel 088 101 91 69 
  Stuur een WhatsApp

Berkenhout in netten

Foto-tabel  Lijst 

 • Ovengedroogd
 • In 1 dag landelijk geleverd
 • Direct te stoken
 • Strak gestapelde pallet

Koop berkenhout in netten

Houtkachels zijn de laatste jaren bijzonder populair geworden. Dat is niet zo gek, want zo'n zelf gestookt vuurtje in je eigen huis is natuurlijk heel erg knus. Lekker genieten bij de (open) haard gaat wel een stuk gemakkelijker als je er weinig werk van hebt. Wil je ook tijd en moeite besparen bij het stoken van haardhout? Probeer dan eens berkenhout in netten! Met berkenhout in compacte netten van 8 kilo is zeulen met zware, onhandige zakken verleden tijd. Het berkenhout zelf is bovendien heel makkelijk in het gebruik. Het rookt nauwelijks, knettert niet, is eenvoudig aan te steken en brandt lekker lang. Je kunt dus gerust achterover leunen zodra je vuurtje eenmaal brandt!

Berken haardhout in netzak, ideaal te tillen

Met berkenhout in netten zakken maak je je gezellige avondje bij het vuur extra ontspannen. Een kleine maar stevige netzak met berkenhout is immers zo gehaald. Het berkenhout in netten kun je thuis laten bezorgen. De netten zakken met berken haardhout liggen dan keurig strak opgestapeld op een pallet. Doordat de totale hoeveelheid berkenhout in kleinere netten is opgedeeld, kun je elke keer makkelijk een netzak van de stapel pakken. De handzame netzakken zijn voorzien van een stevige lus, zodat je ze makkelijk kunt pakken en tillen. Dat maakt je voorraadje berkenhout bij de kachel aanvullen een fluitje van een cent!

Het verschil tussen zakken of netten berkenhout

Berkenhout in netten is dus heel makkelijk te verplaatsen en op te slaan. Een netzak laat zich eenvoudiger vastpakken dan de meeste andere zakken. Netzakken gemaakt van UV-bestendig materiaal zijn bovendien ook nog eens heel geschikt om buiten te laten liggen.

Het voordeel van netzakken berkenhout

Berken haardhout dat in netten is verpakt heeft dus veel voordelen. De netzakken zorgen ervoor dat het berkenhout netjes op z'n plek blijft en makkelijk te verplaatsen is. Heb je eenmaal een netzak berkenhout van de voorraad naar je kachel verplaatst, dan kun je het hout meteen aansteken. Het berkenhout is namelijk zorgvuldig gedroogd in de oven. Dankzij een vochtigheidspercentage van minder dan 20% is het berkenhout direct klaar voor gebruik in de houtkachel. Het is eenvoudig aan te steken en brandt lekker lang. Met slechts enkele blokken berkenhout kun je dus wel even vooruit. Zijn de blokken op, dan is een nieuwe netzak berkenhout zo gepakt. Berkenhout zorgt voor een lekker rustig vuurtje, omdat het niet knettert. Ook over overmatige rookvorming hoef je je geen zorgen te maken. Bovendien mag je erop rekenen dat het berkenhout in netten vrij is van schimmel en ongedierte. Al deze voordelen zorgen ervoor dat je met in netten verpakt berken haardhout zorgeloos kunt stoken in je eigen houtkachel.