088 101 91 69 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
  • Icon verzendingGratis verzending
    Bij een order v.a. €20,-
  • Icon morgen in huisMorgen in huis
    Als u voor 16.00 bestelt
  • Icon bel onsBel 088 101 91 69 
    Stuur een WhatsApp

Boomschors

Foto-tabel  Lijst 

Op zoek naar boomschors ter versiering van uw tuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben stevig boomschors in ons assortiment waarmee u uw tuin van een volledig nieuwe uitstraling kan voorzien. Door het gebruik van boomschors krijgt uw tuin een prachtig natuurlijke uitstraling en het is ook nog eens goed voor de bodemgrond. Zo gaat boomschors bijvoorbeeld uitdroging tegen. Hiernaast kan het worden ingezet als valdemping bij speeltoestellen en voorkomt het de groei van onkruid. Openhaardhout Gigant zorgt voor hoogstaande kwaliteit en levert binnen één werkdag aan huis.

Shop ook: tuinaarde, potgrond, tuinhaarden, hydrokorrels, bestrijdingsmiddelen of meststoffen.
Filteren

Waar gebruik je boomschors voor?

Boomschors kan gebruikt worden voor meerdere doeleinden. Over het algemeen wordt het, mede dankzij de roodbruine kleur, gebruikt voor een natuurlijke uitstraling van de tuin. Zo kan u met boomschors een prachtig pad aanleggen in uw tuin. Hiernaast kunt u boomschors ook gebruiken om over borders te strooien. Ook wordt boomschors gebruikt om over aarde te strooien, dit geeft een mooie uitstraling en is bevorderlijk voor uw planten en bodemgrond. Zo heeft boomschors een vochtregulerende werking, waarbij dit in de zomer tegen de droogte beschermd en in de winter tegen de vorst. Verder voorkomt boomschors de groei van onkruid, zodat uw tuin minder bewerkelijk wordt.

Type boomschors

De Pokon boomschors uit ons assortiment is zeer geschikt als decoratie in de tuin. Dit Pokon product is gemaakt van schors van de grove den, herkenbaar aan zijn oranjebruine kleur. Deze boomschors wordt ook wel ingezet als speelondergrond. Dit type schors is 100% natuurlijk, zeer duurzaam en gaat lang mee. Het sterke materiaal zorgt voor een tuinpad dat lang mooi blijft. Het is raadzaam om jaarlijks een vers laagje boomschors op paden of borders te strooien, om te zorgen voor het compenseren van het natuurlijke verteringsproces. Wij hebben meerdere varianten verkrijgbaar, zo kunt u voor een losse zak boomschors kiezen, of voor een voordeelpakket met 39 zakken hoogwaardige boomschors.

Hoe is boomschors te gebruiken?

Boomschors wordt met name in de tuin gebruikt. Sommige mensen gebruiken het puur decoratief, anderen gebruiken het om onkruid te beperken en de bodem te beschermen tegen droogte. Verder kan het ook worden ingezet als valdemping bij speeltoestellen. Om boomschors aan te brengen is het belangrijk om te zorgen voor een vlakke ondergrond, dit kunt u bijvoorbeeld doen met gebruik van een hark. Het is aan te raden om gebruik te maken van een worteldoek voordat je de boomschors gaat strooien. Vervolgens kan je een laag boomschors van zo'n 10 centimeter dik erover heen strooien.

Boomschors kopen bij Openhaardhout Gigant

Openhaardhout Gigant is een van de grootste leveranciers op het gebied van haardhout en tuinproducten. Zo hebben wij een uitgebreid assortiment met allerlei hoogwaardige producten. Wij bieden het hele jaar door een snelle levering door heel het land. Zo heeft u, als u voor 16:00 bestelt, uw boomschors de volgende werkdag al in huis. U kunt ook kiezen voor een afleverdag naar keuze. Bij bestellingen boven de €20 betaalt u geen bezorgkosten. Bestel dus voordelig en eenvoudig uw boomschors bij ons en ga morgen aan de slag om uw tuin een nieuwe uitstraling te geven!