088 101 91 69 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
  • Icon verzendingGratis verzending
    Bij een order v.a. €20,-
  • Icon morgen in huisMorgen in huis
    Als u voor 16.00 bestelt
  • Icon bel onsBel 088 101 91 69 
    Stuur een WhatsApp

Over ons

Kantoor Openhaardhout Gigant

Openhaardhout-Gigant begon in 1992 met de verkoop van haardhout vanuit een loods in Arnhem. Ons motto ‘wedden dat het brandt’ is een aantal jaar geleden pas tot stand gekomen. Een van onze medewerkers hielp een klant met de keuze van hout en gebruikte bij wijze van grap deze slogan. Aan de kassa merkte de klant op “maar niet in de portemonnee”. Naar mate de jaren vorderden, groeide ons klantenbestand gestaag. Rond het eind van de vorige eeuw wisten mensen uit heel Nederland en zelfs Duitsland ons te vinden.

Openhaardhout-Gigant bezorgde toen alleen nog in de regio, voor de rest van Nederland hadden we de middelen niet. Toch wilden wij deze trouwe klanten ook een bezorgdienst bieden en zijn we op zoek gegaan naar een betere oplossing. Hoe konden wij overal bezorgen én de kosten laag houden? Uiteindelijk bleek het internet de beste oplossing.

In september 2004 hebben wij de stap naar het internet gewaagd. De zaken op het internet liepen zo goed dat we in maart 2006 onze winkel hebben gesloten en nu alleen nog via internet verkopen.

Wedden dat het brandt!


Bekijk ook onze promo video!