088 101 91 69 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
 • Icon verzendingGratis verzending
  Bij een order v.a. €20,-
 • Icon morgen in huisMorgen in huis
  Als u voor 16.00 bestelt
 • Icon bel onsBel 088 101 91 69 
  Stuur een WhatsApp

Klantenservice

Meest gestelde vragen

 1. Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

  Wij streven ernaar om de levering zo goed mogelijk af te stemmen op uw wensen. Wanneer u een bestelling plaatst kunt u vooraf een dag kiezen waarop u het geleverd wilt hebben. Op de dag van levering kunt u in de ochtend bellen hoe laat de bestelling wordt afgeleverd.

 2. Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

  Het afleveren van uw bestelling gebeurt door middel van een citytrailer. Deze vrachtwagens kunnen zich makkelijk door kleine straten manoeuvreren en leveren in woonwijken is dan ook geen enkel probleem. Op het moment dat de chauffeur van deze vrachtwagen een goede plek heeft gevonden om te parkeren, wordt de pallet uit de wagen geladen. De pallet wordt met een pompwagen verreden en neergezet op de gewenste plaats. Deze voorkeursplaats kan overal zijn, zolang er een goed begaanbare weg is naar deze plaats. Zo is het niet mogelijk om met een pompwagen door het grind of gras te rijden.

 3. Moet ik thuis zijn voor de levering?

  Mocht u niet aanwezig kunnen zijn bij het afleveren van de pallet, dan kunt u altijd een briefje op de deur hangen met aanwijzingen waar de pallet neergezet kan worden. TIP: Leg tijdens regenachtige dagen een zeiltje klaar zodat de chauffeur dit over uw pallet heen kan leggen. Hoewel regen niet erg is voor uw hout is het toch fijner om het droog te versjouwen!