088 101 91 69 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
 • Icon verzendingGratis verzending
  Bij een order v.a. €20,-
 • Icon morgen in huisMorgen in huis
  Als u voor 16.00 bestelt
 • Icon bel onsBel 088 101 91 69 
  Stuur een WhatsApp

Haardhout leverancier in Roosendaal

Woont u in Roosendaal of in de omgeving van Roosendaal en u bent opzoek naar droog kwalitatief haardhout? Dan bent u bij ons aan het goede adres. De OpenhaardhoutGigant is al 20 jaar leverancier van ovengedroogd haardhout In Roosendaal.

 • Ovengedroogd haardhout
 • Gratis geleverd in Roosendaal
 • Binnen 1 werkdag geleverd
 • Direct te stoken
Trustpilot Badge
Levering Roosendaal

Haardhout Roosendaal

Telefoon: 088-1019169
Fax: 088-1019134

E-mail: info@openhaardhout-gigant.nl
Klantenservice
Maandag 9:00 - 19:00 uur
Dinsdag 9:00 - 19:00 uur
Woensdag 9:00 - 19:00 uur
Donderdag 9:00 - 19:00 uur
Vrijdag 9:00 - 19:00 uur
Zaterdag* 11:00 - 16:00 uur
*Zat. beperkt bereikbaar

Hoe het begonnen is in Roosendaal...

De Openhaardhout Gigant is ooit begonnen om haardhout op te stapelen op pallets. Wij merkten dat er relatief veel meer haardhout op een pallet gestapeld kan worden dan dat dit los gestort wordt. Onze klanten in Roosendaal merkten direct de voordelen van gestapeld haardhout ten opzichte van los gestort haardhout. Na een tijd werd de vraag in Roosendaal steeds groter. De OpenhaardhoutGigant importeert daarom haardhout om aan alle vraag in Roosendaal te kunnen voldoen.

Sint-Janskerk Roosendaal

Brandhout in Roosendaal geleverd.

Of u nu in het centrum van Roosendaal woont of aan de rand van Roosendaal. Onze ervaren chauffeurs zullen de pallet altijd op de gewenste plek neerzetten. Wij rijden met kleine vrachtwagens dus vrijwel iedere straat is bereikbaar. Denk u dat het een probleem kan zijn om bij u te leveren, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We zijn iedere dag bereikbaar tussen 09:00 en 19:00.

Goedkoop haardhout Roosendaal

Het Haardhout dat wij leveren in Roosendaal is relatief goedkoper dan andere lokale leveranciers in Roosendaal. Omdat onze pallets haardhout strak zijn gestapeld en gratis thuis worden bezorgd, zit u niet met vervoerskosten en lucht tussen de houtblokken zoals dat bij gestort haardhout wel het geval is. Uit ons Ovengedroogd haardhout haalt u meer rendement dan het lucht gedroogde haardhout bij de lokale houtboer. Het vochtpercentage is bij ons altijd lager, wat betekent dat er een betere ontbranding is. De schonere ontbranding geeft ook minder vervuiling dan lucht gedroogd haardhout.

Haardhout Stoken?

Roosendaal is een stad waar veel kleine kachels zijn. Deze informatie komt van de haarden en kachelspecialisten die in en rondom Roosendaal verkopen. Voor kleine kachels gebruikt met overwegend berken haardhout en elzen haardhout.

Wanneer u niet weet welk haardhout u het beste dient te stoken, dan raden wij aan contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord via de telefoon, chat of e-mail. U kunt ook gebruik maken van onze keuzehulp.

Openhaardhout Gigant logo Url: