088 101 91 69 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
 • Icon verzendingGratis verzending
  Bij een order v.a. €20,-
 • Icon morgen in huisMorgen in huis
  Als u voor 16.00 bestelt
 • Icon bel onsBel 088 101 91 69 
  Stuur een WhatsApp

Haardhout Rotterdam

Openhaardhout Gigant levert dagelijks haardhout aan restaurants, pizzeria's en particulieren in het centrum van Rotterdam. In het centrum van Rotterdam wordt geleverd met een City trailer waarmee we goed in de binnenstad kunnen lossen. Wanneer je toch nog twijfelt of er bij jouw thuis gelost kan worden, neem dan even contact op met onze klantenservice.

 • Ovengedroogd haardhout
 • Gratis geleverd in Rotterdam
 • Binnen 1 werkdag geleverd
 • Direct te stoken
Trustpilot Badge

Levering Rotterdam

Haardhout Rotterdam

Telefoon: 088-1019169
Fax: 088-1019134

E-mail: info@openhaardhout-gigant.nl
Klantenservice
Maandag 9:00 - 19:00 uur
Dinsdag 9:00 - 19:00 uur
Woensdag 9:00 - 19:00 uur
Donderdag 9:00 - 19:00 uur
Vrijdag 9:00 - 19:00 uur
Zaterdag* 11:00 - 16:00 uur
*Zat. beperkt bereikbaar

Direct haardhout bestellen

De Openhaardhout Gigant levert iedere werkdag in Rotterdam en omstreken. Wij hebben zelfs ervaring met het leveren van brandhout bij de Kuip en andere bekende locaties. Bestellingen die voor 16:00 geplaatst worden, kunnen de volgende dag al geleverd worden. Uiteraard kun je ook een afspraak maken voor de levering van jouw pallet haardhout. Op de dag van levering ontvang je in de ochtend een e-mail met de verwachte aflevertijd.

Twijfel je toch nog of wij bij u kunnen leveren? Dan kan je altijd contact met onze klantenservice opnemen. Wij bekijken jouw situatie en overleggen met het transportbedrijf wat de mogelijkheden zijn. Je kunt natuurlijk ook een foto of een filmpje maken zodat we zelf een inschatting kunnen maken.


Levering De Kuip Rotterdam

Prijzen openhaardhout Rotterdam?

Bij de Openhaardhout Gigant heb je gegarandeerd de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. De afmetingen van alle pallets worden nagemeten en het openhaardhout wordt gecontroleerd op vochtpercentage. Hierdoor kom je nooit voor een verrassing te staan. Doordat ons stookhout droger is dan de gemiddelde leverancier, heb je een hoger rendement. Hierdoor is de prijs relatief lager dan lokale houtboeren in de buurt van Rotterdam.

Wanneer je niet weet welk haardhout je het beste dient te stoken, dan raden wij aan contact met ons op te nemen. Wij staan je graag te woord via de telefoon, chat of e-mail. Je kunt ook gebruik maken van onze keuzehulp.

Openhaardhout Gigant logo Url: www.openhaardhout-gigant.nl/levering/haardhout-rotterdam