088 101 91 69 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
 • Icon verzendingGratis verzending
  Bij een order v.a. €20,-
 • Icon morgen in huisMorgen in huis
  Als u voor 16.00 bestelt
 • Icon bel onsBel 088 101 91 69 
  Stuur een WhatsApp

RedFire Fire Pit Blazer

Beschikbaarheid: In voorraad

Van: € 239,00 U bespaart 25%

Voor: € 179,00

Volg de volgende stappen voor een optimaal gebruik:

In voorraad

OF

RedFire Fire Pit Blazer

RedFire Fire Pit Blazer

De multifunctionele en opvallende RedFire Fire Pit Blazer wordt inclusief vonkenscherm geleverd. Zo blijft het ook veilig, wanneer het buiten wat onstuimiger weer is. Is dat niet het geval, dan gebruik je de Blazer ook veilig zonder vonkenscherm.
 • Door de diameter van 60 centimeter vind je er genoeg ruimte om meerdere vleesproducten te bereiden. Om het vuurtje stoken nog makkelijker te maken, levert RedFire dit product inclusief vuurpook. Zo stook je de houtblokken op een perfecte manier op. Die driepoot zorgt voor de juiste balans en de stevige staaldikte van 1,5 mm geeft deze RedFire een perfecte kwaliteit.
 • Vanwege de voedselbereiding is de grill van de Fire Pit Blazer belangrijk om goed te onderhouden. Schraap na het grillen de etensresten weg met een spatel. Gebruik vervolgens een beetje olijfolie of pancoating spray en smeer de grill in met een doek om hem te beschermen tegen invloeden van buitenaf.
 • Controleer regelmatig of je tuinhaard op scheurtjes, beschadigingen en beginnende roestvorming. De roest is vaak in een vroeg stadium nog prima te behandelen met de juiste middelen. Door wat (olijf)olie op een doek te smeren is de roest vaak makkelijk te verwijderen. De rest van het onderhoud dient gedaan te worden met een speciale kachel coating, hittebestendige verf of kachelpoets.
 • Extra informatie

  Attribuut Waarde
  Artikelnummer 85044
  Merk Outtrade
  Lengte 60,5 cm
  Breedte 60,5 cm
  Hoogte 67 cm
  Gewicht 8,2 kg

  Schrijf uw eigen review