Haardstellen

Haardstellen zijn er in eerste instantie voor jouw gemak en veiligheid, maar zijn ook zeker een pronkstuk naast je houtkachel of open haard. Een strak vormgegeven haardstel van 100% RVS, welke glimt als het haardvuur volop brandt. Wie valt hier nou niet voor?

Waarom een haardstel?

  • Gemakkelijk
  • Veiliger
  • Tijdsbesparing
  • Hoogwaardige kwaliteit
1 Product(en)
per pagina
Haardstel Ghio 4-delig
-43%
Op voorraad
Special Price € 179,00 Regular Price € 315,00
Sorteer op
Hulp nodig bij jouw keuze? Bel van 9:00 tot 17:00 met 0881019169 of stuur een Whatsapp.

Onderdelen haardstel

De haardstellen bestaan uit verschillende onderdelen, zoals een pook, tang en stoffer en blik. Met de tang kun je je haardhout of houtbriketten in je open haard of houtkachel leggen op een veilige manier. Om veilig je hete kacheldeurtje open te maken, kun je je pook gebruiken en deze vervolgens gebruiken om het vuur mee aan te wakkeren. Ten slotte kun je gemakkelijk en snel het as opvegen en weggooien met het stoffer en blik.

Hoogwaardige kwaliteit haardstellen

Alle haardstellen uit ons assortiment zijn van hoogwaardige kwaliteit, zodat je gegarandeerd bent van een lange levensduur. Keer op keer bent je ervan verzekerd dat je op een veilige manier te werk kunt gaan en gebruik kunt maken van onze haardstellen.

Haardstel bestellen

Gemakkelijk een haardstel bestellen en de volgende werkdag gratis bezorgd? Bestel vandaag voor 16:00 jouw haardstel bij de Openhaardhout Gigant en je kunt er de volgende werkdag al gebruik van maken! Als je hulp nodig heeft bij het bestellen of nog vragen hebt, kun je ons mailen, chatten of bellen (088 - 101 91 69).