088 101 91 69 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
 • Icon verzendingGratis verzending
  Bij een order v.a. €20,-
 • Icon morgen in huisMorgen in huis
  Als u voor 16.00 bestelt
 • Icon bel onsBel 088 101 91 69 
  Stuur een WhatsApp

RedFire Fire Basket Midland with BBQ grill

Beschikbaarheid: In voorraad

Van: € 249,00 U bespaart 36%

Voor: € 159,00

Volg de volgende stappen voor een optimaal gebruik:

In voorraad

OF

RedFire Fire Basket Midland with BBQ grill

RedFire Fire Basket Midland with BBQ grill

De RedFire Fire Basket Midland with BBQ grill is een elegante en ruime vuurkorf. Met deze eyecatching vuurschaal van 50 cm in je tuin met grillrooster, grill je een heerlijke biefstuk, zeevruchten en groenten in een handomdraai.
 • Door de royale afmetingen van de vuurkorf en grillrooster, kun je eenvoudig met vier tot vijf personen een heerlijke maaltijd bereiden in de tuin. Na het barbecueen is het eenvoudig om het rooster weg te leggen en het vuur lekker hoog op te stoken voor een sfeervolle avond tot in de late uurtjes.
 • Vanwege de voedselbereiding is de grill van de Midland belangrijk om goed te onderhouden. Schraap na het grillen de etensresten weg met een spatel. Gebruik vervolgens een beetje olijfolie of pancoating spray en smeer de grill in met een doek om hem te beschermen tegen invloeden van buitenaf.
 • Controleer regelmatig of je tuinhaard op scheurtjes, beschadigingen en beginnende roestvorming. De roest is vaak in een vroeg stadium nog prima te behandelen met de juiste middelen. Door wat (olijf)olie op een doek te smeren is de roest vaak makkelijk te verwijderen. De rest van het onderhoud dient gedaan te worden met een speciale kachel coating, hittebestendige verf of kachelpoets.
 • Extra informatie

  Attribuut Waarde
  Artikelnummer 85083
  Merk Outtrade
  Lengte 50 cm
  Breedte 50 cm
  Hoogte 51 cm
  Soort Vuurkorf
  Gewicht 5 kg
  Kleur Zwart

  Schrijf uw eigen review

  Meer interessante producten voor u