088 101 91 69 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
 • Icon verzendingGratis verzending
  Bij een order v.a. €20,-
 • Icon morgen in huisMorgen in huis
  Als u voor 16.00 bestelt
 • Icon bel onsBel 088 101 91 69 
  Stuur een WhatsApp

RedFire Fire Basket Barkley

Beschikbaarheid: In voorraad

Van: € 309,00 U bespaart 23%

Voor: € 239,00

Volg de volgende stappen voor een optimaal gebruik:

In voorraad

OF

RedFire Fire Basket Barkley

RedFire Fire Basket Barkley

De RedFire Fire Basket Barkley is een praktische ruime vuurhaard, die met zijn ruime afmeting en fraai design geschikt is voor vrijwel elke tuinstijl. Door de opvallende vormgeving, zal deze vuurkorf het middelpunt worden in ieders tuin en is ideaal om heerlijk samen met familie of vrienden bij te relaxen.
 • Door de hoogte en ruime diameter passen er met gemak meerdere houtblokken tegelijk in. Het oppervlaktetextuur geeft een industriële look, door de zwarte hittebestendige poedercoating. Plaats de grote vuurkorf op een stevige, vlakke ondergrond op ruime afstand van brandbare voorwerpen en planten. De vuurhaard is bijzonder stabiel op een betegelde, verharde of betonnen vloer.
 • Controleer regelmatig of je tuinhaard op scheurtjes, beschadigingen en beginnende roestvorming. De roest is vaak in een vroeg stadium nog prima te behandelen met de juiste middelen. Door wat (olijf)olie op een doek te smeren is de roest vaak makkelijk te verwijderen. De rest van het onderhoud dient gedaan te worden met een speciale kachel coating, hittebestendige verf of kachelpoets.
 • Extra informatie

  Attribuut Waarde
  Artikelnummer 85091
  Merk Outtrade
  Lengte 55 cm
  Breedte 55 cm
  Hoogte 54 cm
  Soort Vuurkorf
  Gewicht 19,8 kg
  Kleur Zwart

  Schrijf uw eigen review

  Meer interessante producten voor u