Pokon Waterproof Bodembedekker 45L

Schrijf een review
Met Pokon Waterproof Bodembedekker ben je voorbereid op zowel extreme regenval als langdurige droogteperiodes, weersomstandigheden die steeds vaker voorkomen. Deze innovatieve bodembedekker draagt bij aan een efficiënte waterhuishouding in je tuin. Het verbetert de opname, vasthouding en geleidelijke afgifte van water aan je planten, terwijl het tevens onkruidgroei beperkt. Bovendien voegt het een decoratief element toe aan jouw tuin.
Op voorraad
Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis.
<
Voor 16:00 besteld, de volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending vanaf € 20
Levering in heel Nederland
>
Productinformatie
Specificaties
Reviews
Productinformatie

Plus- en minpunten

  • Neemt water snel op, houdt water lang vast en gaat verdamping tegen
  • Beperkt onkruidgroei
  • Decoratief en duurzaam
  • 45 liter is voldoende voor ca. 2m²
Omschrijving

Pokon Waterproof Bodembedekker is een 100% natuurlijk product dat is gemaakt van natuurlijk gekleurde houtvezels. Het hout is afkomstig uit bossen die duurzaam worden beheerd volgens de PEFC-richtlijnen.

Gebruiksaanwijzing:

  • Begin met het verwijderen van bestaand onkruid.
  • Maak de bovenste laag van de grond goed los.
  • Hark de grond gelijkmatig glad.
  • Strooi een laag Pokon Waterproof Bodembedekker van 3-5 cm gelijkmatig over het grondoppervlak.
  • Bevochtig de bodembedekker grondig met water.

Breng een laag Waterproof Bodembedekker aan van ongeveer 3-5 cm dikte op het grondoppervlak. Deze zak is voldoende voor een gebied van ongeveer 2 vierkante meter.

Pokon Waterproof Bodembedekker bestaat uit natuurlijk gekleurde houtvezels afkomstig uit PEFC-gecertificeerde bossen, wat garant staat voor een 100% natuurlijk product met oog voor duurzaamheid.

  • Al sinds 1929 is het Nederlandse Pokon dé specialist op het gebied van tuinaarde, potgrond en tuin- en kamerplantverzorging. Het doel van dit merk is jou bewust te maken van de schoonheid en invloed van de natuur. Draag een steentje bij aan een groenere toekomst met de producten van Pokon.
Alle Specificaties
SKU 722159
Merk Pokon
Afmeting (H x B x L) 54,4 cm x 39,3 cm x 10 cm
Gewicht 5,91 kg
Inhoud 45 L
Klus Border
Haardhout keuzehulp
Welk hout kan ik het beste stoken? Dit is de meest gestelde vraag, vandaar dat we alle houtsoorten met eigenschappen in een overzicht hebben gezet.
Welke houtbriket is geschikt voor jou?
Een logische vraag met een lastig antwoord. We hebben het makkelijk voor je gemaakt. Alle briketten met eigenschappen onder elkaar.
Houtpellet keuzehulp
Wat zijn de beste pellets voor jouw houtkachel? Alle houtpellets zijn voorzien van een keurmerk, maar welke is het meest geschikt voor jouw kachel.
Alles over de levering
Deze vraag wordt regelmatig gesteld via de telefoon, email of chat. Hieronder vindt u een chat met de eigenschappen van de verschillende houtsoorten.
Klantenreviews
Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf de eerste!