088 101 91 69 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
  • Icon verzendingGratis verzending
    Bij een order v.a. €20,-
  • Icon morgen in huisMorgen in huis
    Als u voor 16.00 bestelt
  • Icon bel onsBel 088 101 91 69 
    Stuur een WhatsApp

Zakelijke haardhout bestellen

U heeft een bedrijf en wilt openhaardhout bestellen. Openhaardhout Gigant heeft hiervoor een speciale zakelijke service. Ons haardhout is ovengedroogd en daardoor ideaal voor B2B klanten die het hout direct willen gebruiken. Werkdagen voor 16:00 besteld, de volgende dag geleverd.

Voordelen zakelijk uw haardhout bestellen

Zorgvuldige levering aan zakelijke klanten

Haardhout voor pizzeria's
Stookhout Pizzeria's
Haarden- & kachelwinkels
Kachel en haardenwinkels
Schoorsteenveger
Schoorsteenvegers

Levering op factuur

Heeft u voor uw bedrijf haardhout nodig? Bij de OpenhaardhoutGigant kunt u hout bestellen op factuur. De eerste keer betaald u vooruit daarna is het mogelijk om op afroep pallets hout te laten bezorgen. U kunt telefonisch bestellen via 0881019169. Ook is het mogelijk om tijdens het bestelproces op de website aan te geven dat u zakelijk wilt bestellen. Let er op dat u een account aanmaakt en uw bedrijfsnaam invoert.

Tijdslevering

Zit u met openingstijden in de knoei. Bij de Openhaardhout Gigant is het mogelijk om de pallets haardhout per dagdeel te laten bezorgen. Wilt u hier voor in aanmerking komen? Neem dan gerust contact op met 0881019169

Aflevering van uw haardhout

Uw pallet wordt met een elektrische pompwagen afgeleverd. Met de elektrische pompwagen kan de chauffeur gemakkelijk de pallet verrijden en neerzetten op de plaats waar u dat zou willen. Wanneer u toch nog twijfelt kunt u ons uw adres doorgeven, onze afleverexperts beoordelen via Google maps of aflevering mogelijk is.

Hoge afname per jaar

Meer dan 2 pallets aankopen

Wilt u meerdere pallets haardhout laten bezorgen dan maken we een factuur op maat. Omdat de Openhaardhout Gigant altijd voldoende hout op voorraad heeft is het geen probleem om grotere hoeveelheden pallets te bezorgen in 1 keer.

Meer pallets kopen per jaar

Heeft u meerdere pallets per jaar nodig? Dan is het mogelijk om een vaste prijs per pallet af te spreken. Zo heeft u het hel jaar gegarandeerd een lage prijs.