Pokon Tuinmest 2,5kg

Schrijf een review
3-in-1 werking: voeding, bodemverbeteraar en plantversterker in 1 korrel. Pokon Tuinmest is zeer geschikt voor vrijwel alle planten in je tuin. Deze organische mest, verrijkt met in de natuur voorkomende mineralen zoals zeoliet en algen, voedt de plant en verbetert de grond. Een goed bemeste en gezonde bodem is een belangrijke voorwaarde voor uitbundige bloei en gezonde planten. Door de extra toevoeging van Magnesium (Mg0) en IJzer (Fe) worden de bladeren diepgroen van kleur. De voeding en Pokon Plantenversterker zorgen voor sterke planten met een goede weerstand tegen ziektes, plagen en vorst. Pokon Tuinmest geeft tot wel 120 dagen voeding. Pokon Tuinmest kan in de maanden maart t/m augustus gebruikt worden. Voor het beste resultaat voed je je planten 2 keer per jaar, in het vroege voorjaar en in de zomer.
Op voorraad
Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis.
<
Voor 16:00 besteld, de volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending vanaf € 20
Levering in heel Nederland
>
Productinformatie
Specificaties
Reviews
Productinformatie

Plus- en minpunten

  • Bevordert gezonde plantengroei en bloei.
  • Verrijkt de bodem met essentiële voedingsstoffen.
  • Stimuleert sterke wortelontwikkeling en weerstand tegen ziekten.
  • Geschikt voor gebruik in moestuinen, borders en bloembedden.
  • Eenvoudig toe te passen en geschikt voor biologische teelt.
Omschrijving

Pokon Tuinmest, verrijkt met in de natuur voorkomende mineralen (zeoliet en algen), voedt de plant en verbetert de grond. De organische voeding zorgt ervoor dat je tuinplanten goed groeien, bloeien en meer weerstand krijgen. Door de extra toevoeging van Magnesium (MgO) en IJzer (Fe) worden je planten mooier, extra groen en bloeien ze intenser.

Samenstelling

Pokon Tuinmest is een hoogwaardige, organische meststof met een NPK samenstelling van 6-5-11 + 2MgO + 1Fe.

Gebruiksaanwijzing

Voor het beste resultaat voed je je planten 2 keer per jaar, doe dit vroeg in de lente en in de zomer. Deze voeding werkt tot 4 maanden.

  1. Meet de juiste hoeveelheid voeding af
  2. Strooi de korrels gelijkmatig uit rond de plant
  3. Werk de korrels door de bovenste laag van de grond
  4. Geef water om de werking van de voeding direct op gang te brengen

Ben je lekker bezig? Ontdek dan ook de andere bodemverbeteraars en plantenvoeding voor een complete verzorging van jouw tuin.

Dosering

Planten in de volle grond hebben 40-50 gram voeding nodig. Jonge planten en planten in potten hebben voldoende aan 20-25 gram voeding.

Alle Specificaties
SKU 7641799100
Merk Pokon
Afmeting (H x B x L) 31 cm x 19 cm x 7 cm
Gewicht 2,5 kg
Haardhout keuzehulp
Welk hout kan ik het beste stoken? Dit is de meest gestelde vraag, vandaar dat we alle houtsoorten met eigenschappen in een overzicht hebben gezet.
Welke houtbriket is geschikt voor jou?
Een logische vraag met een lastig antwoord. We hebben het makkelijk voor je gemaakt. Alle briketten met eigenschappen onder elkaar.
Houtpellet keuzehulp
Wat zijn de beste pellets voor jouw houtkachel? Alle houtpellets zijn voorzien van een keurmerk, maar welke is het meest geschikt voor jouw kachel.
Alles over de levering
Deze vraag wordt regelmatig gesteld via de telefoon, email of chat. Hieronder vindt u een chat met de eigenschappen van de verschillende houtsoorten.
Klantenreviews
Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf de eerste!