088 101 91 69 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
  • Icon verzendingGratis verzending
    Bij een order v.a. €20,-
  • Icon morgen in huisMorgen in huis
    Als u voor 16.00 bestelt
  • Icon bel onsBel 088 101 91 69 
    Stuur een WhatsApp

Briketten kopen

Briketten die u bij de Openhaardhout Gigant koopt zijn van de allerbeste kwaliteit, de houtbriketten die bij ons worden gekocht geven zekerheid voor u en uw kachel dat er een zeer goed rendement wordt behaalt. De pallets van de Openhaardhout Gigant hebben een EN+ Certificering, deze norm verzekert u ervan dat de houtbriketten van hoge kwaliteit zijn, goed branden, veel warmte geven en geen schade aan uw kachel brengen.

Snelle briketten levering

Briketten kopen die daadwerkelijk langer meegaan?

Houtbriketten kopen voor uw kachel geeft u een zekerheid dat uw kachel ook daadwerkelijk langer meegaat als u stookt van onze gekochte briketten. Dit kunnen wij bevestigen door middel van de EN+ Certificering waar onze houtpellets over beschikken. Wie wilt dat nou niet briketten met een officiele certificering, je weet wat je stookt.

Hoe worden de houtbriketten gemaakt die u bij ons koopt?

Houtbriketten worden geperst onder een zeer hoge druk zonder dat er gebruik word gemaakt van bindmiddel Onze houtbriketten zijn gemaakt van onbehandeld hout, hebben een zekerheid van lang branden en geven tijdens het stoken enorm veel warmte af. Het vochtgehalte van de houtbriketten van de Openhaardhout Gigant ligt tussen de 5% en de 10%, waardoor briketten die u bij ons koopt een hoog rendement garanderen.

Geschiktheid en gebruiksgemak briketten

Houtbriketten bieden erg veel voordelen en zijn geschikt voor elke kachel of haard. De briketten zijn gemakkelijk aan te steken met enkele aanmaakblokjes, waardoor u binnen enkele minuten een heerlijk warmen omgeving heeft.

Hoe worden de gekochte briketten bij u geleverd?

De briketten die gekocht worden bij ons worden aangeleverd op een pallet. De houtbriketten worden altijd uit voorraad geleverd. Wanneer u briketten koopt op werkdagen voor 16:00, dan wordt het de volgende werkdag geleverd. Wilt u briketten kopen maar heeft u nog vragen? Stel gerust u vraag aan onze klantenservice. Briketten kopen is nog nooit zo goedkoop, efficiënt en snel geweest.