088 101 91 69 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
 • Icon verzendingGratis verzending
  Bij een order v.a. €20,-
 • Icon morgen in huisMorgen in huis
  Als u voor 16.00 bestelt
 • Icon bel onsBel 088 101 91 69 
  Stuur een WhatsApp

Verkoop van Openhaardhout in uw zaak

Wilt u haardhout verkopen?

Wederverkoper worden/dropshipment

Heeft u wel eens vraag naar haardhout of bent u van plan haardhout te gaan verkopen? Dan hebben wij het ideale wederverkoop concept voor u. U hoeft zich geen zorgen te maken over inkoop en opslag en transport. Dit wordt verzorgd door de OpenhaardhoutGigant. Het enige wat u hoeft te doen is orders aan te nemen en de bestellingen in te voeren onder uw eigen account op onze website. We hebben voor uw website speciale content en plaatjes die u kunt gebruiken. Voor in uw fysieke winkel is er folder materiaal aanwezig.

De OpenhaardhoutGigant levert haardhout uit voor verschillende webshops, tuincentra's en "doe het zelf"winkels. Wij verzorgen het complete leveringsproces en garanderen top kwaliteit.

Hoe werkt het?

U verkoopt bijvoorbeeld haardhout in uw webshop. Orders die bij u binnen komen stuurt u door via de mail of voert u in met uw eigen account op onze webshop. Vervolgens leveren wij het haardhout uit op de dag die is afgesproken.

Wat zijn de voordelen van dropshipment voor haardhout?

 • Geen voorraad
 • Geen transportproblemen
 • Alleen verkopen en

Haardhout is een lastig product. Het is zwaar, lastig te bezorgen en vaak willen mensen niet de hele dag thuis zitten wachten. De OpenhaardhoutGigant heeft hier jaren lange ervaring mee en weet altijd een oplossing te vinden voor logistieke problemen.

Bent u geinteresseerd?

Wilt u meer weten over ons wederverkoop concept? Bel dan met een van onze werknemers op 0881019169 of mail naar info@openhaardhout-gigant.nl.

Content en plaatjes nodig

Heeft u voor uw website of winkel folders of plaatjes nodig? Dit kunnen we u kosteloos toe sturen.