088 101 91 69 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
  • Icon verzendingGratis verzending
    Bij een order v.a. €20,-
  • Icon morgen in huisMorgen in huis
    Als u voor 16.00 bestelt
  • Icon bel onsBel 088 101 91 69 
    Stuur een WhatsApp

Goedkoop openhaardhout

Goedkoop openhaardhout aanschaffen, maar wel kiezen voor kwaliteit? Bij Openhaardhout Gigant vindt u een afwisselend aanbod van openhaardhout dat goedkoper wordt aangeboden dan de reguliere prijzen. Hoewel de prijs lager is dan normaal, blijft het een kwaliteitsproduct waar u voor kiest.

Goedkoop haardhout geleverd

De categorie Goedkoop openhaardhout krijgt een 8.6 10 (128 reviews)

Waarom goedkoper?

Het openhaardhout dat Openhaardhout Gigant aanbiedt, wordt gecontroleerd op kwaliteit en dient te voldoen aan enkele eisen. Zo dient het een vochtigheidspercentage van circa 20% te hebben, strak te zijn gestapeld en de blokken hebben dezelfde lengtes. Wanneer het openhaardhout niet voldoet aan de eisen die wij eraan stellen, dan wordt dit aangeboden voor een lagere prijs. Over het algemeen is het openhaardhout nog altijd direct te stoken en zorgt het voor een optimale warmte in combinatie met een sfeervol vlammenspel. Per product staat er vermeld waarom deze goedkoper wordt aangeboden.

Kwaliteit voorop

Ondanks dat het openhaardhout voor een lagere prijs dan normaal wordt verkocht, blijft kwaliteit van groot belang en zullen wij nooit iets aanbieden dat slecht of voor mens of milieu. U kunt dit openhaardhout zonder probleem stoken, een schitterend vuur creëren en tevens besparen op de kosten hiervan. Bekijk ons assortiment.