25 x 40L Pokon Bio MPS RHP Moestuin Grond

Schrijf een review
Pokon Bio Moestuin Grond is ontwikkeld voor universeel gebruik in de moestuin. Deze biologische, turfvrije potgrond kan gebruikt worden als bodemverbeteraar in de moestuin. Bovendien kan er ook rechtstreeks in geplant worden. Deze 100% natuurlijke potgrond kan dus voor meerdere doeleinden gebruikt worden. De speciale samenstelling van Pokon Bio Moestuin Grond is bewezen in de praktijk en heeft een gunstig effect op de ontwikkeling van planten. Daarnaast heeft dit product biologische voeding voor 3 maanden.

Vanaf € 279,00

Op voorraad
Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis.
Product
Aantal
Pokon Bio MPS RHP Moestuin Grond 40L
25
<
Voor 16:00 besteld, de volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending vanaf € 20
Levering in heel Nederland
>
Productinformatie
Specificaties
Reviews
Productinformatie

Plus- en minpunten

 • Bevordert gezonde wortelgroei en vruchtvorming van groenten en kruiden.
 • Langdurige voeding voor ongeveer 3 maanden.
 • Voldoet aan strenge kwaliteitsnormen van MPS RHP-certificering voor biologische teelt.
Omschrijving

Samenstelling

Pokon Bio Moestuin Grond is samengesteld uit 100% natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen, zoals kokosgruis, gecomposteerde boomschors, houtvezel, groencompost, rijstkaf en meststoffen. Aan deze grond is bovendien gecertificeerde gemalen houtvezel toegevoegd. Dit zorgt voor meer lucht in de bodem en heeft een positief effect op het bodemleven. De uitgebalanceerde samenstelling zorgt voor een luchtige en evenwichtige voedingsbodem in de moestuin en water en voedingsstoffen worden veel beter vastgehouden. Hierdoor kunnen planten zich optimaal ontwikkelen. Let op: door de toevoeging van gecertificeerde gemalen houtvezel kan schimmelvorming optreden in de verpakking. Dit kan absoluut geen kwaad voor plant, mens en dier. Het draagt zelfs in positieve zin bij aan het actieve bodemleven!

Biologische voeding

Deze potgrond is bemest met Pokon EKO-Mix 10-4-4, dit is toegestaan voor gebruik in de biologische landbouw conform de EU normen 834/2007 en 889/2008.

Verzorgingstips

Planten in potten en ook in de tuin hebben na verloop van tijd behoefte aan voeding omdat de in de grond aanwezige voedingsstoffen door de plant worden gebruikt. Pokon Bio Moestuin Grond bevat biologische voeding voor ca. 3 maanden. Daarna adviseren wij om planten regelmatig bij te voeden met een biologische plantenvoeding.

 • Al sinds 1929 is het Nederlandse Pokon dé specialist op het gebied van tuinaarde, potgrond en tuin- en kamerplantverzorging. Het doel van dit merk is jou bewust te maken van de schoonheid en invloed van de natuur. Draag een steentje bij aan een groenere toekomst met de producten van Pokon.

 • RHP kwaliteit
  Dit keurmerk mag je alleen dragen wanneer de potgrond is gemaakt met respect voor het milieu. Na gebruik van een productieveld wordt er weer natuurgebied van gemaakt. De grondwaterstand wordt verhoogd, zodat de oersituatie zich weer kan herstellen. Op die manier ontstaat er in de toekomst opnieuw veengrond en komen er nieuwe natuurgebieden bij.

   

 • MPS gecertificeerd
  MPS gecertificeerd potgrond wordt geproduceerd uit hernieuwbare grondstoffen. Hernieuwbare grondstoffen zijn grondstoffen die groeien of vrijkomen binnen een periode van 50 tot maximaal 100 jaar. Ook worden tuinturf, houtvezel, rijstkaf, groencompost, boomschors, kalk en meststoffen toegevoegd, ieder eerlijk en zoveel mogelijk lokaal gewonnen.

Alle Specificaties
SKU 7202010110_25
Merk Pokon
Gewicht 350 kg
Inhoud 25 x 40 liter (1000 liter)
Bijzonderheden Biologisch, MPS, RHP
Klus Moestuin
Haardhout keuzehulp
Welk hout kan ik het beste stoken? Dit is de meest gestelde vraag, vandaar dat we alle houtsoorten met eigenschappen in een overzicht hebben gezet.
Welke houtbriket is geschikt voor jou?
Een logische vraag met een lastig antwoord. We hebben het makkelijk voor je gemaakt. Alle briketten met eigenschappen onder elkaar.
Houtpellet keuzehulp
Wat zijn de beste pellets voor jouw houtkachel? Alle houtpellets zijn voorzien van een keurmerk, maar welke is het meest geschikt voor jouw kachel.
Alles over de levering
Deze vraag wordt regelmatig gesteld via de telefoon, email of chat. Hieronder vindt u een chat met de eigenschappen van de verschillende houtsoorten.
Klantenreviews
Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf de eerste!