20 x 40L DCM Bio Vivimus® Heide, Rhodo & alle Zuurminnende Planten

Schrijf een review
Deze fantastische bodemverbeteraar is speciaal ontworpen om jouw zuurminnende planten de beste start te geven. Hij verbetert niet alleen de bodemstructuur, maar bevordert ook nog eens de inworteling en het bodemleven. Het is als een ware boost voor de gezondheid van jouw planten! En weet je wat het beste is? Deze Bio Vivimus® heeft een aangepaste zuurtegraad die perfect is voor zuurminnende planten. Ze zullen zich letterlijk thuisvoelen in deze grond, want de pH-waarde is precies wat ze nodig hebben.

Vanaf € 249,00

Op voorraad
Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis.
Product
Aantal
DCM Bio Vivimus® Heide, Rhodo & alle Zuurminnende Planten 40L
20
<
Voor 16:00 besteld, de volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending vanaf € 20
Levering in heel Nederland
>
Productinformatie
Specificaties
Reviews
Productinformatie

Plus- en minpunten

  • Om te mengen in de grond bij het aanplanten van zuurminnende planten
  • Verbetert de bodemstructuur
  • Bevordert de inworteling en het bodemleven
  • Heeft een aangepaste zuurtegraad voor zuurminnende planten
  • Toepasbaar in de biotuin
Omschrijving

Deze geweldige bodemverbeteraar is ook toepasbaar in de biotuin. Dus, als je van duurzaam tuinieren houdt, is dit echt iets voor jou!

De Bio Vivimus® is een gemengd organisch bodemverbeterend middel boordevol organische stof en bacteriën. We brengen een feestje naar jouw tuin, maar dan met bacteriën die je planten helpen groeien. En dat zonder dat je een DJ hoeft in te huren!

Hoe gebruik je het? Graaf een plantgat dat ruim dubbel zo groot is als de wortelkluit, maak een mengsel van 1 deel uitgegraven grond met 1 à 2 delen Bio Vivimus®, bedek de bodem van het plantgat met een dikke laag van dit mengsel, zet de plant erop en vul verder aan met dit mengsel, druk de grond goed aan en geef voldoende water. Jouw zuurminnende planten zullen je dankbaar zijn! 

Dus, als je jouw heide, rhododendrons en andere zuurminnende planten een echte traktatie wilt geven, ga dan voor de Bio Vivimus® Heide, Rhodo & alle Zuurminnende Planten 40L.

Jouw tuin zal je er dankbaar voor zijn! 

Alle Specificaties
SKU 1000552_20
Merk DCM
Gewicht 348 kg
Inhoud 20 x 40 liter (800 liter)
Bijzonderheden Biologisch
Klus Border
Haardhout keuzehulp
Welk hout kan ik het beste stoken? Dit is de meest gestelde vraag, vandaar dat we alle houtsoorten met eigenschappen in een overzicht hebben gezet.
Welke houtbriket is geschikt voor jou?
Een logische vraag met een lastig antwoord. We hebben het makkelijk voor je gemaakt. Alle briketten met eigenschappen onder elkaar.
Houtpellet keuzehulp
Wat zijn de beste pellets voor jouw houtkachel? Alle houtpellets zijn voorzien van een keurmerk, maar welke is het meest geschikt voor jouw kachel.
Alles over de levering
Deze vraag wordt regelmatig gesteld via de telefoon, email of chat. Hieronder vindt u een chat met de eigenschappen van de verschillende houtsoorten.
Klantenreviews
Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf de eerste!