088 101 91 69 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
  • Icon verzendingGratis verzending
    Bij een order v.a. €20,-
  • Icon morgen in huisMorgen in huis
    Als u voor 16.00 bestelt
  • Icon bel onsBel 088 101 91 69 
    Stuur een WhatsApp

Snel een hoger rendement behalen

Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar toch is het mogelijk! Door rekening te houden met een aantal kleine aspecten, kunt u uw rendement redelijk makkelijk verhogen. Hieronder vindt u drie punten die redelijk gemakkelijk te verbeteren zijn;

Droog hout

Als u op dit moment niet tevreden bent over uw rendement en gebruik maakt van nat haardhout, dan is hier de grootste winst te pakken. Door gebruik te maken van droog haardhout verbetert uw rendement aanzienlijk en tevens is dit ook nog eens vele malen beter voor u en het milieu.

Genoeg zuurstof

Het is een feit: Vuur heeft zuurstof nodig om te branden. Het is dus van groot belang om genoeg zuurstof in de ruimte te hebben, zodat er genoeg zuurstof bij het vuur kan komen. Door genoeg zuurstof te krijgen, ontstaat er ook een volledige verbranding van het haardhout en dit zorgt weer voor een hoger rendement.

Zo min mogelijk rook

Tijdens het stoken is het belangrijk om zo min mogelijk rookvorming te creëren. Wanneer het haardhout veel rookt, duidt dit op een verbranding die niet optimaal is. Om dit op te lossen dient u droog haardhout te stoken.