088 101 91 69 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
 • Icon verzendingGratis verzending
  Bij een order v.a. €20,-
 • Icon morgen in huisMorgen in huis
  Als u voor 16.00 bestelt
 • Icon bel onsBel 088 101 91 69 
  Stuur een WhatsApp

RedFire Fire Pit Mikor

Beschikbaarheid: In voorraad

Van: € 249,00 U bespaart 12%

Voor: € 219,00

Volg de volgende stappen voor een optimaal gebruik:

In voorraad

OF

RedFire Fire Pit Mikor

RedFire Fire Pit Mikor

De RedFire Mikor is een vierkant model met ronde lasergesneden vormen. Het ontwerp van de vuurkorf toont een geweldig 360° uitzicht waar iedereen van kan genieten. Zodra de vuurkorf is aangestoken, leg je eenvoudig het verchroomde grillrooster op de vuurschaal en geniet je van een lekkere barbecue!
 • Zet de vuurschaal op een stevige, vlakke ondergrond op een goede afstand van brandbare objecten en planten. De vuurhaard staat bijzonder stabiel op een betegelde, geplaveide of betonnen vloer. Als de Mikor rechtstreeks op een gazon wordt geplaatst, kan dit tot bruine vlekken leiden.
 • Vanwege de voedselbereiding is de grill van de Midland belangrijk om goed te onderhouden. Schraap na het grillen de etensresten weg met een spatel. Gebruik vervolgens een beetje olijfolie of pancoating spray en smeer de grill in met een doek om hem te beschermen tegen invloeden van buitenaf.
 • Geen montage nodig! De RedFire Fire Pit Mikor kan direct vanaf de doos in uw tuin worden gebruikt. Inclusief grillrooster!
 • Controleer regelmatig of je tuinhaard op scheurtjes, beschadigingen en beginnende roestvorming. De roest is vaak in een vroeg stadium nog prima te behandelen met de juiste middelen. Door wat (olijf)olie op een doek te smeren is de roest vaak makkelijk te verwijderen. De rest van het onderhoud dient gedaan te worden met een speciale kachel coating, hittebestendige verf of kachelpoets.
 • Extra informatie

  Attribuut Waarde
  Artikelnummer 85077
  Merk Outtrade
  Lengte 55 cm
  Breedte 55 cm
  Hoogte 45 cm
  Soort Tuinhaard
  Gewicht 7,2 kg
  Kleur Zwart

  Schrijf uw eigen review