Pokon Onkruid Weg! 120m2

Schrijf een review
Heb je last van onkruid dat je gazon verstoort? Pokon Onkruid Weg! biedt een eenvoudige en effectieve oplossing om je gazon weer in topconditie te brengen. Deze gazonmest met onkruidbestrijder is speciaal ontwikkeld om ongewenst onkruid zoals boterbloem, madeliefje, witte klaver en paardenbloem aan te pakken, terwijl het je gazon van extra voeding voorziet om het snel te laten herstellen. De snelheid waarmee het onkruid verdwijnt, hangt af van verschillende factoren, zoals het weer, de temperatuur en luchtvochtigheid. Meestal duurt dit proces 2 tot 3 weken.
Aanbieding:
 • 2
  € 29,95 / stuk
  bespaar 20%
 • 3
  € 27,50 / stuk
  bespaar 27%
Op voorraad
Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis.
<
Voor 16:00 besteld, de volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending vanaf € 20
Levering in heel Nederland
>
Vaak meebesteld
Productinformatie
Specificaties
Reviews
Productinformatie

Plus- en minpunten

 • Geschikt voor 120m²
 • Met gazonvoeding
 • Bestrijdt o.a. boterbloem, madeliefje, klaver en paardenbloem uit het gazon
Omschrijving

Pokon Onkruid Weg! is een krachtige gazonmest met een NPK-verhouding van 22-5-5, verrijkt met een doeltreffende onkruidbestrijder. De werkzame stoffen in dit product zijn 2,4-D (8 g/kg) en dicamba (1,2 g/kg).

Gebruiksaanwijzing:

Onkruidbestrijding is het meest effectief van maart tot september. Zorg ervoor dat de grond niet bevroren is, er geen zware regen wordt verwacht en de buitentemperatuur niet te hoog is (om verbranding van het gras te voorkomen).

 • Maai je gras 3 dagen voor de behandeling, maar wacht met maaien tot 7 dagen na de toepassing.
 • Besproei je gazon vooraf of strooi het product op een dauwnat gazon in de ochtend.
 • Meet de juiste hoeveelheid Pokon Onkruid Weg! af.
 • Strooi de korrels gelijkmatig over je gazon. Gebruik indien gewenst een speciale meststofstrooier voor een gelijkmatige verspreiding.
 • Besproei je gazon binnen 24 tot 48 uur zodat de groeistof wordt opgenomen en de meststof wordt ingespoeld.

Houd er rekening mee dat het behandelde gras een groeistimulans krijgt door de aanwezige meststof, waardoor het sneller kan groeien en mogelijk kleurverschil ontstaat. Dit kleurverschil verdwijnt na verloop van tijd.

De voedingsstoffen in deze gazonmest dragen bij aan de weerbaarheid van je gazon tegen onkruid. De werkzame stoffen in dit product veroorzaken een tijdelijke, oncontroleerbare groei van onkruid. De bladeren zullen opkrullen en uiteindelijk zal het onkruid verwelken en afsterven tot aan de wortel. De snelheid van dit proces is sterk afhankelijk van het weer, vooral van de temperatuur en luchtvochtigheid. Meestal duurt het 2 tot 3 weken voordat je de resultaten ziet.

Bij droog weer is extra sproeien essentieel, omdat dit het effect kan vertragen. Als je te maken hebt met hardnekkig onkruid, kan het nodig zijn om de behandeling te herhalen voor het beste resultaat.

Alle Specificaties
SKU 7601799101
Merk Pokon
Afmeting (H x B x L) 30 cm x 19 cm x 7 cm
Gewicht 2,4 kg
Inhoud 2400 gram
Bijzonderheden Korrel
Klus Gazon
Haardhout keuzehulp
Welk hout kan ik het beste stoken? Dit is de meest gestelde vraag, vandaar dat we alle houtsoorten met eigenschappen in een overzicht hebben gezet.
Welke houtbriket is geschikt voor jou?
Een logische vraag met een lastig antwoord. We hebben het makkelijk voor je gemaakt. Alle briketten met eigenschappen onder elkaar.
Houtpellet keuzehulp
Wat zijn de beste pellets voor jouw houtkachel? Alle houtpellets zijn voorzien van een keurmerk, maar welke is het meest geschikt voor jouw kachel.
Alles over de levering
Onze klantenservice krijgt veel vragen over de levering. Daarom hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.
Klantenreviews
Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf de eerste!