088 101 91 69 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
  • Icon verzendingGratis verzending
    Bij een order v.a. €20,-
  • Icon morgen in huisMorgen in huis
    Als u voor 16.00 bestelt
  • Icon bel onsBel 088 101 91 69 
    Stuur een WhatsApp

Haardhout Emmeloord

De Openhaardhout gigant levert elke werkdag, gratis in Emmeloord. Als u voor 16:00 besteld, heeft u het de volgende dag al in huis! Onze gedreven chauffeurs leveren uw bestelling op de gewenste plaats en zorgen voor een elektrische pompwagen, als dit nodig is.

Haardhout Emmeloord

Openhaardhout in Emmeloord

Ons openhaardhout is van topkwaliteit en is ovengedroogd. Het hout is gedroogd in droogkamers en heeft een vochtpercentage onder de 20%, dus is het direct stookbaar. Ook is het hout vrij van ongedierte en schimmel, waardoor er geen schadelijke stoffen vrijkomen bij het stoken. De houtblokken zijn op maat gezaagd(25 cm) en zijn netjes gestapeld in een pallet.

Hulp nodig bij het kiezen?

Twijfelt u tussen de houtsoorten? Of heeft u geen idee welk houtsoort het beste is voor uw openhaard/kachel? Wij helpen u graag! Op de haardhout keuzehulp: keuzehulp ziet u een overzicht van onze houtsoorten die wij linken aan de juiste soorten openhaarden/kachels. Wij helpen u ook graag via de email of de online chat. Heeft u liever telefonisch advies? Bel dan naar: 088 101 91 69.

Snelle levering Almere