088 101 91 69 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
 • Icon verzendingGratis verzending
  Bij een order v.a. €20,-
 • Icon morgen in huisMorgen in huis
  Als je voor 16.00 bestelt
 • Icon bel onsBel 088 101 91 69 
  Stuur een WhatsApp

Stel uw proefpakket samen

Productnaam Prijs Aantal
Pak Pini Kay houtbriketten 10kg (import)
€ 12,50
 • Koop 2 voor € 11,50 per stuk. en bespaar 8%
 • Koop 3 voor € 9,50 per stuk. en bespaar 24%
Zak RUF briket a 10kg Eik/Beuk
€ 12,50
 • Koop 2 voor € 11,50 per stuk. en bespaar 8%
 • Koop 3 voor € 9,50 per stuk. en bespaar 24%

Benieuwd naar het gebruik en rendement van houtbriketten? Probeer nu een proefpakket! U kunt kiezen uit alle soorten van ons assortiment. Gebruik onze keuzehulp om te kijken welke houtbriketten bij u passen! Voor 16:00 bestellen, is de volgende werkdag al gratis geleverd.

OF

Stel uw proefpakket samen

Stel uw proefpakket samen

Houtbriketten hebben een zeer schone ontbranding waar weinig rook bij vrij komt. Daarnaast zijn de asresten minimaal. Stel gemakkelijk een proefpakket samen en bekijk hoe de houtbriketten u bevallen!

Extra informatie

Attribuut Waarde
Artikelnummer PP10100
Merk Houtbriketten

Klantenreviews (9)

9 artikel(en)

per pagina

 • (Geplaatst op 25-11-2020)
  super hoe deze briketten opbranden
  Voor het eerst div briketten bestelt als proefpakket maar wat een genot het brandt super en doet inderdaad veel langer met een mandje briketten ik wil nooit meer wat anders ga zeker verder met stoken op briketten

 • (Geplaatst op 21-08-2017)
  Fijn om uit te proberen welke briket het best geschikt is
  Uitkomst om een proefpakket samen te stellen. Wij waren op zoek naar briketten om te combineren met het hout dat we stoken maar waarvan we niet altijd genoeg hebben of nog niet droog. Voor onze kachel bevielen de pini kay en de rondo het beste; hase jena bekleed met speksteen inclusief oventje. De nachtbriketten voldoen perfect maar we zorgen wel dat de kachel een paar keer per week helemaal uitgaat om hem schoon te kunnen maken. Als we er een nachtbriket in doen om tien uur 's avonds dan kun je hem 's ochtends vroeg om zeven uur een beetje opporren en met een handje aanmaakhout zit de vlam er zo weer in.

 • (Geplaatst op 13-01-2015)
  correcte levering
  Proefpakket besteld met RUF - eiken-beuken briketten+ Pini Kay briketten en rondo briketten, prima briketten echter de rondo briketten zijn te lang voor gesloten Barbas haard door het erg uitzetten van deze briketten, tevens branden deze bij het uit elkaar vallen veel te hard waarbij de haard dan niet meer te temperen is en het vuur 10 meter hoger in vonken uit de pijp komt.
  RUF en Pini Kay briketten branden echter prima.

 • (Geplaatst op 10-11-2013)
  Goede briketten
  Wij hebben bij diverse leveranciers proefpakketten van briketten besteld. Ze zijn allemaal anders, maar deze vinden we het beste. Ze geven lekker veel warmte.
  De levering was wat minder netjes. Een open zak waar een gat in zat.

 • (Geplaatst op 16-10-2013)
  briketten
  Zondag besteld en dinsdag in huis.
  Gelijk uitgeprobeerd prima de ruf briketten en het aan maken is ook in no time gebeurd zal er zeker nog een pallet van bestellen binnekort.

 • (Geplaatst op 18-09-2013)
  Prima service
  Fijne mogelijkheid om eerst met een proefpakket te kunnen stoken. Levering volgens voorwaarden en goeie service (informatie over aflevertijd, nette chauffeur).

 • (Geplaatst op 14-04-2013)
  Briketten
  Was al lange tijd op zoek naar een manier om houtbriketten te proberen en dat heb ik gevonden! Door hier een proefpakket samen te stellen, kon ik van alles wat in huis krijgen. Super idee! Ga zo door!

 • (Geplaatst op 06-04-2013)
  Perfecte en snelle levering !!!
  Gebruik de pinikay en ruf moet zeggen dat het heel erg goed brand .De blokken zijn super droog en mooie witte rook omdat de blokken goed hout is zonder rommel er in verwerkt .
  Ik kan geen pallet bergen dus moet maar steeds enkele pakken bestellen wat ik dus ook doe.
  De service is perfect !!!!

 • (Geplaatst op 04-03-2013)
  Snelle levering
  Voor 16:00 besteld is volgende dag echt in huis. De volgende ochtend om 09:00 lagen de briketten al op de stoep. Vandaag voor het eerst met Pinikay en Ruf gestookt. Heerlijk droog en brandt super! zeker het overwegen waard een pallet te kopen.

  Dank voor de goede voorlichting en prima service!
  Karel van Dorp

9 artikel(en)

per pagina

Schrijf uw eigen review

Meer interessante producten voor u