088 101 91 69 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
 • Icon verzendingGratis verzending
  Bij een order v.a. €20,-
 • Icon morgen in huisMorgen in huis
  Als u voor 16.00 bestelt
 • Icon bel onsBel 088 101 91 69 
  Stuur een WhatsApp

Prijzen haardhout

De prijzen van haardhout komen tot stand op basis van verschillende aspecten. Het is belangrijk om de volgende aspecten in de gaten te houden bij het vergelijken van de prijzen van haardhout:

 • Inhoud / hoeveelheid: Eén van de belangrijkste aspecten is de uiteindelijke hoeveelheid haardhout dat bij u geleverd zal worden. Vaak wordt er gesproken over een kuub, maar hierbij dient u goed te controleren of dit gestapeld is of losgestort. Meer hierover vindt u hier.
 • Vochtigheidspercentage: Kwaliteit bepaalt vaak de prijs en bij haardhout is dit uit te drukken aan de hand van het vochtigheidspercentage. Hoe lager het percentage aan vocht in het haardhout, waarbij circa 20% ideaal is, des te hoger de kwaliteit ervan.
 • Transport: Als bovenstaande punten duidelijk zijn, dan kan het transport nog een eventuele kostenpost zijn. Niet altijd zijn de prijzen van het haardhout inclusief levering en dient u dit alsnog te betalen.

Prijzen per gestapelde kuub

Bij de Openhaardhout Gigant wordt de prijs gebaseerd op basis van haardhout dat zo strak mogelijk gestapeld is, waarbij het een vochtigheidspercentage heeft van circa 20% en voor die prijs ook landelijk geleverd wordt. Als u vragen heeft over de prijzen die Openhaardhout Gigant hanteert, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de e-mail, telefoon (088 101 91 69) of chat.

Lage haardhout prijzen, hoge kwaliteit

Bij de Openhaardhout Gigant bent u verzekerd van pallets haardhout van hoogwaardige kwaliteit, welke zeer scherp geprijsd zijn. Met kwaliteit beschikt u over haardhout uit verantwoord bosbeheer, waardoor voor iedere gekapte boom een nieuwe wordt geplaatst en u bovendien milieubewust stookt. Tevens ontvangt u haardhout dat direct stookbaar is en weinig tot niet spat.

snelle levering