Potgrond

Het is cruciaal om potgrond te kopen als je je potplanten een lang en gezond leven wilt geven. Potplanten hebben namelijk andere behoeften dan planten in de volle grond. Gelukkig zijn er diverse universele potgrondmengsels, evenals gespecialiseerde mengsels voor specifieke planten.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Hulp nodig bij jouw keuze? Bel van 9:00 tot 17:00 met 0881019169 of stuur een Whatsapp.

Pokon potgrond online kopen

Openhaardhout Gigant biedt potgrond aan van de merken Pokon, Florentus, niet te verwarren met tuinaarde. Naast deze gerenommeerde merken bieden wij ook Actie potgrond als een goedkope aanbieding. Als liefhebbers van kamerplanten, perkplanten en kuipplanten zijn we overtuigd van de kwaliteit van deze potgrond. Wij leveren Pokon potgrond dagelijks in heel Nederland. Bij bestellingen boven de €20 is de verzending helemaal gratis! Zo hoeft je niet te tillen en te slepen met de zware zakken potgrond: wij leveren de zakken gewoon tot bij jou aan de voordeur. Pokon en Florentus potgrond is bij Openhaardhout Gigant in diverse verpakkingen verkrijgbaar. Dit zijn zakken van 20 liter, 40 liter of zelfs 70 liter! Zo koop je voor elke plantklus de juiste hoeveelheid potgrond. Je planten voelen zich onmiddellijk thuis in deze potgrond. Voor jou als tuinliefhebber is werken met potgrond puur genieten.

Wat is het verschil tussen potgrond en tuinaarde?

Veel beginnende tuiniers stellen zich de vraag wat het verschil is tussen potgrond en tuinaarde. Je kunt je inderdaad de vraag stellen wanneer je precies potgrond of tuinaarde nodig hebt. En nog een typische vraag is of je tuinaarde ook binnen kunt gebruiken. Wij proberen jou met dit artikel alvast een stapje op weg te helpen. Hopelijk kunnen we al je vragen beantwoorden en ben je overtuigd van het nut van goede potgrond! Het verschil tussen potgrond en tuinaarde is dat potgrond over het algemeen gebruikt wordt voor het potten, planten en verpotten van planten en bloemen en perkplanten. Tuinaarde wordt vaker gebruikt voor het vullen van borders en het ophogen van de tuin of gedeelten hiervan. Tuinaarde is niet geschikt om plantjes in te planten.

Potgrond: een zuiver mengsel, volledig onkruidvrij

Potgrond kun je zowel binnen als buiten gebruiken. Dit kan dus zowel voor eenjarigen en perkplanten buiten, maar ook voor kamerplanten. Potgrond is een zuiver mengsel dat eveneens volledig onkruidvrij is. Dankzij potgrond zorg je ervoor dat je planten in de best mogelijke omstandigheden kunnen groeien en bloeien.

Waar wordt potgrond voor gebruikt?

Zoals het woord “potgrond” het eigenlijk al zelf zegt, gebruiken tuiniers deze grond voornamelijk voor het potten en verpotten van planten en bloemen. Dit kan zowel binnenshuis als buitenshuis zijn. De potgrond van Pokon is zeer rijk aan voedingsstoffen voor alle planten en bevat enkel hoogwaardige grondstoffen als turfstrooisel, tuinturf, kalk en houtvezel. Door deze grondstoffen nemen de planten de voeding zeer goed op. Pokon Potgrond bevat voeding voor ongeveer 2 maanden. In die tijd krijgt jouw plant een stevige boost en neemt hij alle voedingsstoffen mooi op.

Potgrond aanbieding Openhaardhout Gigant

Krijg je elk jaar weer groene vingers in de lente en heb je een onbedwingbare zin om nieuwe kamerplanten, perkplantjes, vaste planten of eenjarigen helemaal uit te planten en te verwennen? Koop dan Florentus of Pokon potgrond bij Openhaardhout Gigant! Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor potgrond aanbiedingen.