088 101 91 69 Bereikbaar van 9:00 tot 18:00
 • Icon verzendingGratis verzending
  Bij een order v.a. €20,-
 • Icon morgen in huisMorgen in huis
  Als je voor 16.00 bestelt
 • Icon bel onsBel 088 101 91 69 
  Whatsapp: 06-17477159
 • Icon afhalenAfhalen
  Te Alkmaar 

ASPB gecertificeerde schoorsteenveger

Op zoek naar een gecertificeerde schoorsteenveger? De Openhaardhout Gigant is een samenwerking met Denito Schoorsteentechniek aangegaan. Denito Schoorsteentechniek is aangesloten bij de ASPB en veegt al jaren professioneel schoorstenen. Vul snel als klant van de Openhaardhout Gigant onderstaand formulier in en ontvang een scherpe offerte op maat om uw schoorsteen te laten vegen.
 • Aangesloten bij ASPB;
 • Gegarandeerde kwaliteit;
 • Meer dan 15 jaar ervaring;
 • Weer veilig stoken;
 • Veegbon na het vegen;
 • Offerte op maat.
 • Schoorsteenveeg aanvraag

  * indicates required
  End mc_embed_signup-->

  Haardhout van de Openhaardhout Gigant

  Het haardhout van de Openhaardhout Gigant is van hoogwaardige kwaliteit en zeer droog, waardoor het een minimale hoeveelheid creosoot achterlaat in de schoorsteen of het rookkanaal. Ondanks de kleine hoeveelheid creosoot, blijft het iets wat brandbaar kan zijn en voor eventuele problemen kan zorgen. Vandaar dat aangeraden wordt om éénmaal per jaar uw schoorsteen of rookkanaal te laten vegen.

  Samenwerking met Denito Schoorsteentechniek

  Met trots kunnen wij melden dat de Openhaardhout Gigant een samenwerking is aangegaan met Denito Schoorsteentechniek. Middels deze samenwerking wilt de Openhaardhout Gigant haar klanten in contact brengen met een professionele partij die uw schoorsteen of rookkanaal kunnen vegen tegen een scherpe prijs. Tevens is Denito Schoorsteentechniek aangesloten bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroon Bond (ASPB), waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en u weer veilig kunt stoken.

  Verzekerd bij een schoorsteenbrand?

  Tijdens het aanschaffen en installeren van een open haard of houtkachel wordt er vaak nog niet nagedacht over een eventuele schoorsteenbrand, terwijl het ernstige gevolgen kan hebben. In principe bent u verzekerd wanneer er geen sprake is van achterstalling onderhoud. Vaak wordt er gehanteerd dat u minimaal één keer per jaar laat vegen en u hiervan een zogeheten veegbewijs heeft, want deze ontvangt u van het schoorsteenveegbedrijf.

  Schoorsteen of rookkanaal laten vegen?

  Het is van groot belang om de staat van uw schoorsteen of rookkanaal goed bij te houden en jaarlijks te laten vegen. Hierdoor kunt u met een gerust hart stoken en bent u er zeker van dat er geen creosoot meer aanwezig is. Laat hieronder uw gegevens achter en de Openhaardhout Gigant zorgt ervoor dat Denito Schoorsteentechniek met een offerte op maat komt.