088 101 91 69 Bereikbaar van 9:00 tot 18:00
 • Icon verzendingGratis verzending
  Bij een order v.a. €20,-
 • Icon morgen in huisMorgen in huis
  Als je voor 16.00 bestelt
 • Icon bel onsBel 088 101 91 69 
  Whatsapp: 06-51449030
 • Icon afhalenAfhalen
  Te Alkmaar 

Partners

Kachelspecialisten

Houtkachels zijn erg in trek, maar een betrouwbare verkoper is van groot belang. Euron Kachels is onze handelspartner en bent u altijd verzekerd van houtkachels met kwaliteit. Enkele andere betrouwbare leveranciers zijn het Kachelhuus en het Schouwspel. Het Schouwspel levert schouwen, openhaarden, haardstellen en kachels. Ook kunt u eventueel kijken bij Houtkachelkeuze en ABCkachels.

Voor een echte Janus Jacobus kunt u het beste kijken op de eigen website van Janus Jacobus Houtkachels. Mocht u op zoek zijn naar een echte speksteenkachel, kunt u terecht bij Soapstone. Niet kunnen vinden waar u naar op zoek was? Kachel.startpagina.nl geeft u ook een volledig beeld van alle aanbieders.

Het is belangrijk om het haardhout af te stemmen op basis van de houtkachel of haard die u heeft. Dit zorgt ervoor dat het goed brandt en het hoogste rendement oplevert. Bekijk hier de verschillende houtsoorten om een beeld te krijgen welke er zijn en voor u de beste keuze is.

Haarden

Haarden, kachels en schouwen van haardenstore.nl zijn van zeer goede kwaliteit en komen van een betrouwbare dealer. Voor echte topaanbiedingen van haarden en kachels kunt u terecht bij de Haardenexpert, voorziet u graag van informatie en dat tegen een lage prijs! Naast de Haardenexpert heeft ook Haardtotaal veel aanbiedingen. Mocht u er bij deze twee partijen niet uitkomen, kunt u ook terecht bij Mabo Haarden of Haardenenzo. Daarnaast zijn ook de kachels, haarden en schouwen van Sfeerhuis Baan zeer aan te raden! Toch liever een compleet overzicht op één pagina? Bezoek dan eens haarden links Uwpagina.

Uiteraard heeft u aan een houtkachel of open haard niet genoeg, want een rookkanaal is uiteraard ook een vereiste. Een rookkanaal van kwalitatief hoogwaardig materiaal is te vinden op in de webshop "Rookkanalen.info".

Accessoires voor de houtkachel, open haard en terrashaard

Op zoek naar accessoires voor de houtkachel, open haard of terrashaard? Kachelrooster.nl levert bovenroosters voor houtkachels en openhaarden welke een optimale verbranding geven, hoger rendement en hout besparen. Het opslaan van het haardhout is ook erg belangrijk. Vaak wordt het buiten opgeslagen, maar binenn is ook mogelijk, bijvoorbeeld met een houtrek. Dit zijn de houtrekken om uw haardhout in te leggen.

Terrashaarden

’S avonds genieten in de tuin, dat wordt natuurlijk pas echt genieten met één van deze mooie terrashaarden. Deze zorgen voor gezelligheid, sfeer en warmte, maar eventueel zouden vuurkorven ook kunnen. Niet op zoek naar een tuinhaard, maar wel lekker genieten in de tuin? Kijk dan is bij Oklahoma BBQ.

Aangesloten bij thuisvergelijken.nl, de webwinkel vergelijker

Rookkanalen

Wilt u graag een open haard in uw woning, maar heeft u geen schoorsteen? Dan is een dubbelwandig rookkanaal een uitstekende oplossing voor uw probleem. Schmidt Schoorsteenwerken heeft ruim 65 jaar ervaring en kan u helpen met het plaatsen van kachelpijpen. Klik hier voor meer informatie.

Overzichtpagina’s

Voor een goede indruk van wat wie verkoopt, hebben wij een aantal overzichtspagina’s samengesteld. Op Haardhout.startpagina.nl vindt u een compleet overzicht van alle haardhout aanbieders. Ook Rubrieken.com, Hout Overzicht en Hout Startkabel geven een goed overzicht van alle haardhout aanbieders.

Een overzicht van houtkachels kunt u vinden op houtkachels Startze en Openhaarden Startze. Op de overzichtpagina van Landelijk wonen vindt u ook nog een kopje met kachels. Meer informatie over wonen is te vinden op wonen startze en over de tuin op tuin.startze.nl. Als u alles wil weten over het vergelijken van energie, dan kunt u terecht op Onlineenergievergelijker.nl.

Pelletkachels

Pelletkachels zijn zeer innovatief en een goede manier om het huis eens lekker te verwarmen. Pelletkachels werken op houtpellets en dus niet op haardhout, houtbriketten of andere brandstoffen. Het kopen van houtpellets kunt u doen bij Xylo Houtpellets

Brandstoffen

Een hout- of pelletkachel of open haard hebben weinig zin als er geen brandstoffen aanwezig zijn. Houtbriketten zijn te koop bij Houtbriketten.nl, een betrouwbare leverancier die, net als wij, uw bestelling de volgende werkdag leveren als u voor 16:00 bestelt. Zelf pellets maken is ook mogelijk, lees op verwarmenmetpellets.be meer over deze techniek! Een overzicht van soorten verwarming vindt u op Verwarming.uwpagina.nl.

Volledig genieten

Er zijn veel producten op de markt waarmee u zorgt voor nog meer luxe en beleving van het in uw tuin zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld loungesets kopen bij Buitenhof waardoor u altijd comfortabel kunt genieten. Ook zijn de volgende twee websites een aanrader om te kijken als u op zoek bent naar bijzondere buitenverblijven:
UwFinseKota.nl-relaxen-sauna-bbq en vuur stoken in een Scandinavisch kwaliteitstuinhuis
Scandivik.nl- bijzondere buitenverblijven uit Scandinavië, natuurlijk buitenleven.

Overig

Houthandel Daalder
D. Veggelers Sfeerverwarming V.O.F.
Verhuizen door studenten
Tuinontwerp
Comfortabel wonen
Houtskeletbouw prijs
Houtskeletbouw prijzen
Houthandel Sneek
CV kachel (hout stoken) onderhoud
Tassen

Interesse om uw link ook op deze pagina te hebben? Klik dan hier om contact op te nemen met de Openhaardhout-Gigant en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.