088 101 91 69 Bereikbaar van 9:00 tot 18:00
 • Icon verzendingGratis verzending
  Bij een order v.a. €20,-
 • Icon morgen in huisMorgen in huis
  Als je voor 16.00 bestelt
 • Icon bel onsBel 088 101 91 69 
  Whatsapp: 06-16744006
 • Icon afhalenAfhalen
  Te Alkmaar 

Partners

Kachelspecialisten

Houtkachels zijn erg in trek, maar een betrouwbare verkoper is van groot belang. Droomkachels is onze handelspartner en bent u altijd verzekerd van houtkachels met kwaliteit. Enkele andere betrouwbare leveranciers zijn het Kachelhuus. Houtkachels.com en het Schouwspel. Het Schouwspel levert schouwen, openhaarden, haardstellen en kachels. Kachel Fornuis is leverancier van verschillende houtkachels, waaronder inzethaarden en speksteen kachels. Ook kunt u eventueel kijken bij Houtkachelkeuze en ABCkachels.

Op zoek naar houtkachels van een speciaal merk? Voor een echte Janus Jacobus kunt u het beste kijken op de eigen website van Janus Jacobus Houtkachels. Mocht u op zoek zijn naar een echte speksteenkachel, kunt u terecht bij Altech. Woont u in de buurt van Groningen en zoekt u een betrouwbare houtkachelverkoper? Kijk dan is bij Houtkachels.

Haarden

Haarden, kachels en schouwen van haardenstore.nl zijn van zeer goede kwaliteit en komen van een betrouwbare dealer. Voor echte topaanbiedingen van haarden en kachels kunt u terecht bij de Droomkachels, voorziet u graag van informatie en dat tegen een lage prijs! Toch liever een compleet overzicht op één pagina?

Uiteraard heeft u aan een houtkachel of open haard niet genoeg, want een rookkanaal is uiteraard ook een vereiste. Een rookkanaal van kwalitatief hoogwaardig materiaal is te vinden op in de webshop "Rookkanalen.info".

Accessoires voor de houtkachel, open haard en terrashaard

Op zoek naar accessoires voor de houtkachel, open haard of terrashaard? Droomkachels.nl levert bovenroosters voor houtkachels en openhaarden welke een optimale verbranding geven, hoger rendement en hout besparen. Het opslaan van het haardhout is ook erg belangrijk. Vaak wordt het buiten opgeslagen, maar binnen is ook mogelijk, bijvoorbeeld met een houtrek.

Terrashaarden

’S avonds genieten in de tuin, dat wordt natuurlijk pas echt genieten met één van deze mooie terrashaarden. Niet op zoek naar een tuinhaard, maar wel lekker genieten in de tuin? Kijk dan is bij Oklahoma BBQ. Niks kunnen vinden op de vorige websites? Bekijk dan ook eens het aanbod van Relaxliving op Tuinhaardengigant.nl.

Ketels

Op zoek naar meer informatie over CV ketels? Bekijk dan eens de website van CV ketel Nu!

Overig

D. Veggelers Sfeerverwarming V.O.F.
Interesse om uw link ook op deze pagina te hebben? Klik dan hier om contact op te nemen met de Openhaardhout-Gigant en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.