Whisky - Oak Barrel Wood Chunks

Schrijf een review
Met rookhout van Cook in Wood geef je een heerlijke aroma aan je gerechten, voor elke Chef de juiste rookoplossing voor jouw gerechten. Wood chips of chunks zijn ideaal voor als je gaat warm roken. Snippers worden veelal gebruikt voor korte tot middellange rooksessies.
  • Wiskey rookhout geeft een geeft een intense, volle, graan smaak en past perfect bij het varken, wild, rund en gevogelte.
Op voorraad
Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis.
<
Voor 16:00 besteld, de volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending vanaf € 20
Levering in heel Nederland
>
Vaak meebesteld
Productinformatie
Specificaties
Reviews
Alternatieven
Productinformatie

Plus- en minpunten

  • Te gebruiken in combinatie met houtskool-, gas- en electrische grills
  • Geeft je een heerlijke aroma aan je gerechten
  • Ideaal voor als je warm gaat roken
  • Niet direct te gebruiken op een electrische of gas barbecue
Omschrijving

Onze rookchunks zijn afkomstig uit de vaten van de meest vooraanstaande Europese, Franse en Amerikaanse wijn- en gedistilleerdproducenten. In de productie van dit product wordt hout van eiken bomen gebruikt.

De vaten worden zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd, en vervolgens omgetoverd tot een uniek rookproduct dat uitblinkt in kwaliteit en een unieke smaak biedt. Elke snipper vertelt het verhaal van de fijne dranken die erin gerijpt hebben, en geeft een ongeëvenaarde smaak aan je gerechten. Ontdek de rijke traditie en het vakmanschap van onze rooksnippers en til je barbecue-ervaring naar een hoger niveau.

Volg de volgende stappen voor een optimaal gebruik:

  • Week de chunks: Begin met het weken van de chunks in water. Laat ze 30 tot 90 minuten weken om ervoor te zorgen dat ze langzaam smeulen en rook produceren in plaats van direct te verbranden. 
  • Verwijder het water.
  • Zodra je de houtskoolbarbecue hebt voorbereid en de kolen heet zijn, plaatsje de geweekte chunks direct op de hete kolen. Dit zorgt ervoor dat de chunks gaan smeulen en rook gaan produceren.
  • Wanneer je ziet dat de chunks beginnen te roken, kun je het gewenste voedsel op het grillrooster plaatsen. De rook van de chunks zal je gerechten verrijken met een heerlijke smaak.
  • Optimaliseer het kookproces: Om het kookproces te optimaliseren, raden we aan om het deksel van de barbecue te sluiten. Dit zorgt ervoor dat de rook en warmte goed worden vastgehouden, waardoor je gerecht een heerlijke rooksmaak krijgt.

Volg deze eenvoudige stappen om optimaal te genieten van de smaakvolle resultaten die onze rookchunks kunnen bieden. Geniet van het roken van je favoriete gerechten op de barbecue!

Alle Specificaties
SKU CW10421
Afmeting (H x B x D) 28 cm x 18 cm x 8 cm
Gewicht 1,2 kg
Haardhout keuzehulp
Welk hout kan ik het beste stoken? Dit is de meest gestelde vraag, vandaar dat we alle houtsoorten met eigenschappen in een overzicht hebben gezet.
Welke houtbriket is geschikt voor jou?
Een logische vraag met een lastig antwoord. We hebben het makkelijk voor je gemaakt. Alle briketten met eigenschappen onder elkaar.
Houtpellet keuzehulp
Wat zijn de beste pellets voor jouw houtkachel? Alle houtpellets zijn voorzien van een keurmerk, maar welke is het meest geschikt voor jouw kachel.
Alles over de levering
Deze vraag wordt regelmatig gesteld via de telefoon, email of chat. Hieronder vindt u een chat met de eigenschappen van de verschillende houtsoorten.
Klantenreviews
Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf de eerste!
Andere interessante producten voor jou!
The Bastard Urban Compact zijkant
-19%
Op voorraad
Special Price € 569,00 Regular Price € 699,00
Bastard Tube smoker - Large voorkant
Op voorraad
€ 29,95
Bastard Tube smoker - Small voorkant
Op voorraad
€ 24,95
Bastard Drippan ø 25cm verpakking
Op voorraad
€ 22,95
Beech - Mediterranean Wood Chips voorkant
Op voorraad
€ 7,50
Oak - Mediterranean Wood Chips voorkant
Op voorraad
€ 7,50
Red Wine - Oak Barrel Wood Chips voorkant
Op voorraad
€ 9,95
Whisky - Oak Barrel Wood Chips voorkant
Op voorraad
€ 9,95