088 101 91 69 Bereikbaar van 9:00 tot 18:00
 • Icon verzendingGratis verzending
  Bij een order v.a. €20,-
 • Icon morgen in huisMorgen in huis
  Als je voor 16.00 bestelt
 • Icon bel onsBel 088 101 91 69 
  Whatsapp: 06-16744006
 • Icon afhalenAfhalen
  Te Alkmaar 

Houtpellets

Foto-tabel  Lijst 

Wij leveren alleen de houtpellets van de hoogste kwaliteit, waarmee u zeker bent dat u een zeer goed rendement behaalt in uw pelletkachel. Daarnaast zal uw pelletkachel ook langer meegaan als u stookt met kwalitatief goede houtpellets. De houtpellets die de Openhaardhout Gigant levert, zijn gemaakt van hout dat afkomstig is uit verantwoord bosbeheer. In deze bossen wordt onder andere toegezien hoe het hout wordt verkregen en dat er nieuwe bomen worden geplant voor de bomen die gekapt worden.

De houtpellets worden aangeleverd op een pallet en zijn verpakt in zakken van 10 of 15 kilo. De houtpellets worden altijd uit voorraad geleverd. Wanneer u op werkdagen voor 16:00 bestelt, wordt het de volgende werkdag geleverd. Nog geen idee welke houtpellets u wilt gebruiken? Bekijk eens onze proefpakketten.

 1. Vita Holz houtpellets - 66 zakken a 15 kg
  Vita Holz houtpellets - 66 zakken a 15 kg
  € 389,00
  Houtpellets die voorzien zijn van het EN Plus A1 certificaat zorgen voor een optimaal rendement én behoud van uw pellet kachel. Deze certificering staat namelijk voor de hoogst mogelijke kwaliteit die behaald kan worden. Hierdoor bent u er ook van verzekerd dat de houtpellets bijdragen aan een beter milieu en goed zijn voor uw pellet kachel.
 2. Bruine houtpellets 34 zakken a 15kg
  Bruine houtpellets 34 zakken a 15kg

  Vanaf: € 219,00

  Tot: € 164,00

  Prijs Inclusief levering en btw door heel Nederland. De houtpellets zijn niet voorzien van een En+ A1 certificaat, maar zijn wel geproduceerd volgens deze norm. De houtpellet heeft een zeer efficiënte verbranding, weinig asresten(0,5%). Calorische waarde MJ/kg 18-20 Voor een volledig test rapport kunt u ons bellen.

 3. Pallet German pellets
  (8)
  German houtpellets 66 zakken a 15Kg
  € 389,00

  German pellets hebben de schoonste ontbranding en zijn het vriendelijkst voor uw kachel. Hierdoor heeft u niet alleen een besparing op uw stookkosten maar ook uw kachel blijft langer goed. Op dit product zit een levertijd van 48 uur.

 4. Proefpakket houtpellets
  Proefpakket houtpellets

  Vanaf: € 9,50


  Nog niet zeker welke houtpelletste stoken in uw pelletkachel? Stel hierboven uw proefpakket samen met enkele zakken houtpellets om deze uit te proberen.
 5. Niet voorradig
  Pallet German pellets
  Verba houtpellets 65 zakken a 15kg
  € 359,00
  Verba-pellets overtreffen de hoogste kwaliteitsnormen. Natuurlijk zijn ze gecertificeerd volgens EN-plus A1. Houtpellets van Verba worden gekenmerkt door uitstekende kwaliteit. - Geproduceerd van gecertificeerde, natuurlijke naaldbomen - Hoge calorische waarde ongeveer 5,3kw / kg, schone verbranding - Gecontroleerde premium kwaliteit - ENplus A1 gecertificeerd

Redenen om houtpellets te gebruiken

Er zijn talloze redenen om gebruik te maken van houtpellets, omdat ze erg veel voordelen hebben. In de meeste gevallen zijn houtpellets goedkoper dan gas, olie en elektriciteit. Daarnaast is de koolstof uitstoot laag en de energiewaarde erg hoog. Ten slotte zijn de houtpellets erg schoon, gemakkelijk in gebruik en milieuvriendelijker dan andere methoden van verwarmen.

Waarom gebruik maken van houtpellets?

 • Brandstofkosten kunnen worden verlaagd met 25% tot 50% ten opzichte van gas en stookolie;
 • Koolstof uitstoot is erg laag, 90% lager dan de centrale verwarming;
 • Zeer milieuvriendelijk;
 • Altijd een hoog rendement.

EN+ Certificering

De houtpellets van de Openhaardhout Gigant voldoen aan de EN+ norm en zijn geschikt voor iedere pelletkachel. Deze norm verzekert u ervan dat de houtpellets van hoge kwaliteit zijn, goed branden, veel warmte geven en geen schade toebrengen aan uw pelletkachel.

Gemakkelijk en snel uw houtpellets bestellen? Klik hier voor ons assortiment.