35 zakken Giant Flames houtpellets + gratis oranje feestverlichting

Schrijf een review

Speciaal voor het EK voetbal: ontvang tijdelijk gratis oranje verlichting

De Giant Flames premium houtpellets zijn gemaakt in Duitsland. De pellets hebben een diameter van 6 mm en certificaten behaald, namelijk: PEFC, ENplus A1 en HDplus+. De pellets zijn handig verpakt in 35 zakken van 15 kg. Ben je op zoek naar de ideale brandstof om jouw houtkachel te laten branden met maximale efficiëntie en minimale milieubelasting? Zoek niet verder! Ontdek onze nieuwe Giant Flames premium houtpellets.

Vanaf € 249,00 Regular Price € 299,00

Op voorraad
Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis.
Product
Aantal
Giant Flames houtpellets 15 kg
35
Oranje feestverlichting
1
<
Voor 16:00 besteld, de volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending vanaf € 20
Levering in heel Nederland
>
Productinformatie
Specificaties
Reviews
Productinformatie

Plus- en minpunten

  • Ontvang gratis oranje feestverlichting
  • PEFC, ENplus A1 & HD+ gecertificeerd
  • Diameter: 6 mm
  • Vochtigheidspercentage: <10%
Omschrijving

Waarom Giant Flames Premium houtpellets?

Onze Giant Flames premium houtpellets zijn een goede keuze om verschillende redenen:

  • Milieuvriendelijk: Deze houtpellets zijn geproduceerd in Duitsland, met aandacht voor duurzaamheid. Ze dragen het PEFC-certificaat, wat betekent dat ze afkomstig zijn van verantwoord beheerde bossen. Je draagt dus bij aan het behoud van bossen en de vermindering van koolstofemissies!
  • Efficiëntie: Met een diameter van 6 mm zijn onze Giant Flames houtpellets precies geformuleerd voor optimale verbranding. Dit resulteert in een constante en efficiënte warmteafgifte.
  • Makkelijk in gebruik: De houtpellets zijn verpakt in handige zakken van 15 kg, waardoor ze gemakkelijk te hanteren en op te slaan zijn. Geen gedoe meer met zware brandstofcontainers.
  • Duurzaamheid: Onze Giant Flames houtpellets worden geproduceerd in Duitsland en zijn gemaakt van houtresten uit een houtzagerij. Het vermindert de noodzaak om hout over lange afstanden te transporteren, waardoor er minder CO2-uitstoot zal zijn.

Upgrade je houtkachel met Giant Flames premium houtpellets en geniet van een milieuvriendelijke, efficiënte en kosteneffectieve manier van verwarmen. Warmte, comfort en duurzaamheid - dat is waar Giant Flames premium houtpellets voor staan. Met certificaten zoals PEFC, ENplus A1 en HDplus+ ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit. Bestel nu en ervaar de voordelen van deze uitstekende brandstof voor je houtkachel.

HD+ certificaat

Om de kwaliteit van houtpellets te beoordelen, zijn certificeringen een goede uitkomst. 

Giant Flames houtpellets zijn op maat gemaakt voor een betere verbranding en zorgt ervoor dat de pelletkachel niet vastloopt. De gelijkmatige verdeling van houtresten in HD-pellets zorgt voor meer ventilatie in jouw pelletkachel. Hierdoor hoef jij op langere termijn minder houtpellets te gebruiken.

Gewone pellets zorgen ervoor dat je verwarmingssysteem voortdurend moet reageren op schommelingen in grootte. HD-pellets hebben een consistent formaat. Dit is cruciaal om het hoogst mogelijke rendement te behalen. Dankzij de gelijke grootte ontstaat er een vuurbed met gelijkmatige ruimtes tussen de pellets. Het voordeel hiervan is dat er meer lucht tussen de pellets komt. Een goede verbranding helpt ook om de uitstoot van vervuilende stoffen te verminderen. Onderzoek heeft aangetoond dat korte houtpellets de uitstoot kunnen verhogen. In vergelijking met gewone pellets hebben HD-pellets ongeveer 37% minder koolmonoxide in de rook dan gewone pellets. 

Gratis oranje feestverlichting: speciaal voor het EK voetbal

Bij de aankoop van 35 zakken Giant Flames houtpellets ontvang je gratis oranje feestverlichting! Breng een feestelijke sfeer in huis tijdens het EK Voetbal met deze vrolijke lampjes. Of je nu je woonkamer, tuin of terras wilt versieren, de oranje feestverlichting zorgt voor een warme en uitnodigende ambiance. Perfect om samen met vrienden en familie de wedstrijden te kijken en de Oranje-gekte te vieren. Mis deze unieke kans niet en geniet van de extra gezelligheid die deze feestverlichting met zich meebrengt bij je volgende bestelling van deze houtpellets!

Alle Specificaties
SKU AGF10401_35
Haardhout keuzehulp
Welk hout kan ik het beste stoken? Dit is de meest gestelde vraag, vandaar dat we alle houtsoorten met eigenschappen in een overzicht hebben gezet.
Welke houtbriket is geschikt voor jou?
Een logische vraag met een lastig antwoord. We hebben het makkelijk voor je gemaakt. Alle briketten met eigenschappen onder elkaar.
Houtpellet keuzehulp
Wat zijn de beste pellets voor jouw houtkachel? Alle houtpellets zijn voorzien van een keurmerk, maar welke is het meest geschikt voor jouw kachel.
Alles over de levering
Deze vraag wordt regelmatig gesteld via de telefoon, email of chat. Hieronder vindt u een chat met de eigenschappen van de verschillende houtsoorten.
Klantenreviews
Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf de eerste!